Zo Vader zo Puberzoon succes voor Eva Media

Op de valreep van 2009 is het Eva Media toch nog gelukt om met een succesvol nieuw programma te komen. De eerste aflevering van Zo Vader zo Puberzoon trok in de vooravond van Nederland 1 ruim 1,3 miljoen kijkers. De reïncarnatie van het aloude spelletje staat daarmee op 10 in de dagelijkse Kijkcijfer Top 25.

Zo Vader zo Puberzoon wordt twee weken uitgezonden op Nederland 1 in plaats van alle ziekenhuisrealityseries. Eva Media kwam eerder dit jaar met nieuwe titels als Top of Flop, Waar Is Elvis? en De Tafel van 5, die allen flopten.

Zie ook:
- Zo Vader Zo Puberzoon: 2009-proof of gedateerd amusement?
- Paul de Leeuw had gevoel niet met ‘en vele anderen’ te zijn

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Zo Vader zo Puberzoon succes voor Eva Media

  1. el-g

    kan dus best wekelijks om 19.25 op een doordeweekse dag staan! weg met die ziekenhuis realityseries…. die naar ned.2 om 19.55

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Dit is nou wel de moeite waard als je het vergelijkt met die ziekenhuis series, waarvan ik totaal niet begrijp dat mensen daar naar kijken, laat staan dagelijks.

      /   Reply  / 
  3. Laila

    Ik vond het een leuk klein spelletje. Was het vroeger ook al zo’n klein spelletje? Misschien zijn we verwend met die grote mega spelshows. Ik vond het iig wel leuk!

      /   Reply  / 
  4. Zo

    tja..de sneeuw, de eerste aflevering, een oud format dat helpt allemaal mee maar ik ben er blij mee

      /   Reply  / 
  5. David

    Tja, eigenlijk wel triest dat het enige programma wat EVA níet zelf bedacht heeft, maar wat gewoon een oud programma in een nieuw jasje is, een succes wordt.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Top of Flop was ook niet baanbrekend vernieuwend. En dat flopte wel. Ik vond Zo Vader zo Puberzoon eigenlijk ook erg traag en oubollig. En Caroline Tensen kan echt niet meer

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>