BNN met Film Je Zomer tijdens TV Lab 2011

Hij zit er weer aan te komen, de TV Lab-week op Nederland 3. Omroepen bereiden al geruime tijd allerlei experimentele en vernieuwende formats voor om uit te testen op de kijker. BNN kondigt voor TV Lab nu Film Je Zomer aan. “Wat deed Nederland in de zomer van 2011? Over honderd jaar weten we dat nog, want BNN legt het vast in de documentaire Film Je Zomer. Of beter gezegd: jij legt het vast”, aldus BNN.

De omroep roept kijkers op hun belevenissen van aankomend weekend te filmen met een (pocket) videocamera of smartphone. Deze bijdrages kunnen naar BNN worden gestuurd, die er een 25 minuten durende uitzending van maken voor TV Lab, dat in de laatste week van augustus wordt uitgezonden.

Geinig idee, lijkt een beetje op FIY dat 3VOOR12 al doet bij concerten. Of het daadwerkelijk boeiend genoeg is om er een hele reeks van te maken, betwijfel ik. Maar voor TV Lab is zoiets wel weer geschikt.

Zie ook:
- Kijkerspitch TV Lab: Variant op Truman Show wint

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BNN met Film Je Zomer tijdens TV Lab 2011

  1. Paul

    Het lijkt meer op de docu ‘Life in a Day’ van National Geographic. Sterker nog, het is hetzelfde, alleen een zomerweekend in plaats van een willekeurige dag. Benieuwd of ze er een aantrekkelijke aflevering van kunnen maken.

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Ik denk niet dat ik een filmpje hoef te steuren dan zit ik denk ik snel achter gesloten deur whhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>