NPO-baas: Wekelijkse talkshow Eva Jinek niet zeker

Als in april bekend wordt dat Eva Jinek naar de KRO overstapt, wordt deze transfer in één adem genoemd met een wekelijkse talkshow. Volgens de KRO staat dit al helemaal vast, daarnaast lijkt Eva de troef om de ambitie van een dagelijks opiniërend programma van de grond te krijgen. Maar volgens Gerard Timmer, programmadirecteur bij de Nederlandse Publieke Omroep, is het helemaal niet zeker dat Jinek weer een wekelijkse talkshow krijgt.

“Dat heeft mij verbaasd”, zegt hij over de berichtgeving van de KRO in NRC Handelsblad. “Maar moet ik dan op Twitter zeggen: Rijssemus (programmadirecteur van de KRO, red.) bluft? Ik begrijp de ambities van de KRO, maar dan moeten ze ook zeggen wat ze minder willen doen.”

Eva Jinek is het lopende seizoen nog te zien met Eva Jinek op Zondag, namens WNL. Onduidelijk is of WNL in het nieuwe seizoen doorgaat op de zondagochtend, of dat de KRO het tijdslot overneemt. “Wij prate met WNL en KRO over dit slot. Maar een garantie geven wij nooit”, aldus Timmer in de krant.

Zie ook:
- KRO’s troef voor dagelijkse talkshow: Eva Jinek
- ‘KRO wil Eva Jinek dagelijks half negen op NL2′
- Stoelendans bij publieke omroep begint; DWDD naar NL1

1 Reacties // Reageer

One thought on “NPO-baas: Wekelijkse talkshow Eva Jinek niet zeker

  1. J Meijer

    Geef haar aub geen talkshow. Ik heb haar nu een aantal keer gezien in EVA JINEK op zondag, maar come on… ze praat alleen maar over haarzelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>