Verrassende transfer: Katja naar KRO/NCRV

foto: BNNKatja Römer-Schuurman heeft een tijdje ‘gezworven’ over de verschillende Nederlandse tv-zenders, maar nu verbindt ze zich weer aan één partij. Met ingang van het nieuwe seizoen vindt ze onderdak bij KRO/NCRV. En dat is toch wel een verrassende move.

Want bij Katja denk ik vooral aan amusement en licht infotainment, zoals ze dat momenteel vooral bij BNN maakt. Nu gaat ze aan de slag bij de NCRV, onderdeel van de nieuwe fusieomroep KRO/NCRV. Die omroep staat niet meteen bekend om zijn ‘sexy’ programma’s.

Katja zelf: “We delen de ambitie om programma’s te maken die zowel entertainen als inhoudelijk interessant zijn. Daarnaast voel ik me aangetrokken tot de open zoektocht van beide omroepen op het brede levensbeschouwelijke vlak. In de gesprekken die we hebben gehad over plannen en dromen voor de toekomst zaten we direct op één lijn. Dat maakt dat ik me enorm verheug op deze nieuwe stap in mijn leven.”

Mediadirecteur Taco Rijssemus: “Katja is een prachtige aanvulling op de presentatoren die nu bij de NCRV programma’s maken. Ze heeft een brede interesse, de nodige lef en de juiste ervaring, zowel als maker en als presentatrice; van acteren tot haar werk voor goede doelen. Op dit moment hebben we een aantal concrete ideeën die de komende periode verder worden uitgewerkt.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verrassende transfer: Katja naar KRO/NCRV

  1. Ben

    Dat ze haar niet gewoon van TV af houden. Dit non-talent heeft daar toch helemaal niets te zoeken.

      /   Reply  / 
  2. kim

    Tja, er blijft waarschijnlijk niet veel keuze over voor deze mevrouw. Katja is niet meer wat het geweest is. Van haar looks moet ze het niet meer hebben. En dan blijft er weinig over, jammer genoeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>