Jos Brink en zijn kroepoekje maken nieuwe reeks Wedden Dat?

Wedden Dat?Ooit verdwenen van de buis, daarna zo nu en dan weer uit de oude doos gehaald. Maar het lijkt er op dat Wedden Dat? nu een definitieve comeback krijgt. Medialog meldt dat Jos Brink en zijn ‘kroepoekje’ Sandra Reemer maandelijk de spelshow weer gaan presenteren bij de NCRV. Eerder dit jaar was er een jubileumuitzending ten bate van het Liliane Fonds, welke 1,5 miljoen kijkers trok.
Vanaf 8 december worden er nieuwe afleveringen gemaakt. Wedden Dat? was eerder te zien bij de Avro en RTL 4, en werd ook met succes uitgezonden op de Duitse televisie.

Ik kan me nog wel herinneren dat je vroeger op vrijdagavond op Wedden Dat? afstemde, want dat was het leukste op de buis op dat moment. Of ik nu weer ga kijken, weet ik nog niet. Maar het idee dat Wedden Dat? weer terugkeert, brengt nostalgische gevoelens in me naar boven.

Update 23/10: Volgens nieuwe berichten zou het wederom om een eenmalige aflevering gaan.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>