Een nadere kennismaking met André Rieu

De reality soap met Jan Smit is voorlopig tot een einde gekomen, tijd dus voor nieuw vermaak met onze sterren. Dit keer volkszanger maar de Limburgse violist André Rieu. In zes afleveringen volgen we hem op tournee door de Verenigde Staten. Eindpunt van de reis: een concert in de beroemde Royal City Music Hall in New York. Kunnen we eindelijk eens zien of er echt iets klopt van al die geruchten over een chagrijnige en bikkelharde Rieu.

Want hoe charismatisch en vriendelijk Rieu ook overkomt op het podium, het is een ware perfectionist. Naar verluidt eist hij daardoor erg veel van zijn orkest en niet altijd op even vriendelijke toon. Zelf kan ik me daar niet zo veel bij voorstellen, maar dat komt voornamelijk doordat ik hem eens met een Aziatisch kinderkoor zag optreden. Iemand die zo warm omgaat met collega's kan toch zonder publiek en camera's onmogelijk een bikkelharde, nare man zijn?

Of de camera's dat gedeelte überhaupt mogen volgen, is mij niet duidelijk. Maar het lijkt me dat we tijdens deze tournee toch een gedegen indruk van hem moeten kunnen krijgen. En waarschijnlijk zorgt het ook voor een flinke impuls aan de album- en dvd-verkoop van Rieu.

André Rieu op weg naar New York, 21.30 uur, Tros (Nederland 1)

Zie ook:
- Reallife walsen met André Rieu

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Een nadere kennismaking met André Rieu

  1. Simon

    Niks voor mij…

      /   Reply  / 
  2. karin

    hij MOET wel een perfectionist zijn om in een miljoenenbedrijf te leiden! Dat kan niet altijd met lieve woordjes. Hij geeft zelf toe dat hij veeleisend is, maar waardeert al zijn personeel enorm! ik vond het een leuk programma, je zag dat zijn personeel zich 1000% voor hem inzet. ik blijf ‘t kijken en vond het de moeite. een leuk kijkje in de keuken.

      /   Reply  / 
  3. silveter

    Een weetje.
    Ik weet dat André Rieu viool snaren uit Canada betrekt, waarom is mij onbekend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>