Flink hogere kijkcijfers RTL Boulevard door breuk Jan en Yolanthe

RTL Boulevard wist gisteren ruim 1,1 miljoen kijkers te trekken, een slordige kwart miljoen meer dan gebruikelijk de afgelopen weken. De stijging is volledig toe te schrijven aan de breuk van Jan en Yolanthe. Het programma kondigde in de middag al aan met spectaculaire beelden van een beveiligingscamera te komen, waarop Yolanthe Cabau van Kasbergen zoent met voetballer Wesley Sneijder. Boulevard bracht de beelden exclusief, al waren ze nog geen half uur later overal online te vinden – en in SBS Shownieuws.

De vroege editie van dat programma trok gisteren 610.000 kijkers. Een dag eerder wist SBS Shownieuws al te melden dat het stel uit elkaar was, wat een dag later ook werd bevestigd.

De breuk is niet alleen gemeld in RTL Boulevard en Shownieuws. Ook EditieNL, De Wereld Draait Door, het RTL Nieuws en het NOS Journaal maakten melding van het liefdesverdriet. Dat vonden veel mensen nogal opmerkelijk en in sommige gevallen ook overbodig. Toch vind ik er wel iets voor te zeggen; dit was hèt showbiz-paar van Nederland. De breuk is in die zin gewoon nieuws, linksom of rechtsom.

Zie ook:
- De breuk Jan-Yolanthe; SBS Shownieuws vs RTL Boulevard (video)
- Familie Tros verloofd met familie Smit-Cabau van Kasbergen

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Flink hogere kijkcijfers RTL Boulevard door breuk Jan en Yolanthe

  1. Nick

    En toch is het een stunt van bananasplit

      /   Reply  / 
  2. WJ

    Er gaan ook hardnekkige geruchten dat het een publiciteitsstunt voor de nieuwe reeks “Voetbalvrouwen” is…

      /   Reply  / 
  3. Tja

    Jeetje waar maakt iedereen zich druk om BOEIE!!!!

      /   Reply  / 
  4. Marianne Jonker

    Walgelijk! RTL Boulevard bestaat niet alleen uit grotendeels mannelijke (nou ja…) sensatiek*tten, maar ook uit mensen die roekeloos iemand naaien. Nota bene met een filmpje dat helemaal niet afgestaan had mogen worden. Het is geen gekke gedachte dat je gaat verlangen naar een dergelijke relfilmpje op YouTubde over Winston, Albert of die voetbalmeneer… bah!

      /   Reply  / 
  5. Valpa

    Zelfs Balkenende heeft zijn reactie erover al gegeven.

      /   Reply  / 
  6. jaqueline

    laten we nu niet net doen alsof dit nieuws is. ze zijn beide vrijgezel en genieten als 2 tortelduifjes van het leven nou en zowat? ze blijven niet met lege handen achter hoor. morgen hebben ze weer iemand anders zo gaat dit in de showbizz

      /   Reply  / 
  7. pricilla

    het leven gaat verder, Jan heeft al gauw weer een ander en Ramona is al gelukkig met een super leuke jongen uit Utrecht. dus laat ze lekker genieten, zijn jonge mensen en staan midden in het leven. ik zou willen ook zo leven te kunnen leiden.

      /   Reply  / 
  8. jos

    …..en nu weer over tot de orde van de dag!

      /   Reply  / 
  9. Prins

    Dat het filmpje nieuws is mag duidelijk zijn. Zelfs Balkenende en Bos geven publiekelijk hun mening. Balkenende heeft zelfs de tijd om met “onze Jan” te sms’n. Van groter belang is dat de dienstdoende garage werknemer en mogelijk ook RTL juridisch worden aangepakt. Dit zou wel eens civielrechtelijk en strafrechtelijk kunnen lijkt mij. Het is toch te gek als wij dit soort dingen in NL zouden laten passeren. Maar aangezien wij “smullen van RTL” zal er wel niets aan worden gedaan.

      /   Reply  / 
  10. Elna

    Ik kan alleen maar een woord bedenken “walgelijk”om zo over het verdriet van iedereen zulke roddel zooi te melden.Albert van Linden vind ik helemaal walgelijk, zelf wil hij zijn prive,prive houden maar roddelt zich suf over de ellende van een ander.
    Snap niet dat jullie hier lol aan beleven, draai het is om dat je dit zelf overkomt en zo door het slijk wordt gehaald.
    Elna

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>