RTL Boulevard scoort dubbelinterview Wesley en Yolanthe

The game is on! Showbizrubrieken proberen elkaar steeds vaker vliegen af te vangen. Vorige maand nog was het Shownieuws die scoorde met het exclusieve interview met Gerda Smit. Vanavond is het RTL Boulevard dat zich verzekerd van veel belangstelling door het eerste dubbelinterview met Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

“Het was een hectische week voor Yolanthe en Wesley. Wesley stapte deze week over van Real Madrid naar Inter Milaan en speelde afgelopen zaterdag al z’n eerste wedstrijd. Vanavond vertelt het stel exclusief over hun hectische week, over hun liefde en hun toekomst in Milaan”, aldus RTL.

Toch wonderlijk dat ze uitgerekend voor RTL Boulevard kiezen, het programma dat de gewraakte garagebeelden uitzond en daarmee een bom legde onder de breuk van Jan en Yolanthe. Aan de andere kant; Shownieuws zette Yolanthe in een kwaad daglicht met het interview met Gerda Smit, die zich beklaagde over het feit ‘dat alles weg was’ na de verhuizing van Yolanthe.

Vorige week wist RTL Boulevard ook al een spraakmakend interview te bemachtigen: Wendy van Dijk die vertelt over haar zwangerschap. Goed bezig in Hilversum!

RTL Boulevard, 18.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Wendy van Dijk zwanger, uitgerekend tijdens liveshows X Factor
- Een zomer RTL Boulevard… ik mis Albert
- Interview met moeder Jan Smit trekt 900 duizend kijkers

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “RTL Boulevard scoort dubbelinterview Wesley en Yolanthe

  1. Nick

    Leuk!

      /   Reply  / 
  2. jeanne kemp

    Ja wat kan het raar lopen 2 maanden geleden volop verdret over jan smit.
    eerst hebben ze niets dan weer wel met w.sneijder,is er nu echt geen ander nieuws als over die goudzoekster, valt mee dat ze nog niets met johnie de mol heeft gehad ook nog vrijgezel.
    ik word er en mede met mij meer kijkers doodziek van het interesserd toch niemand of ze wel of niet gelukkig is met wesley sneijder.
    kun je zien hoe beleefd ze is om haar milaanse bril op te houden nog even en het is een echte diva.

      /   Reply  / 
  3. Ruud

    Natuurlijk gaat Yolante naar RTL, deze dame heeft net als RTL klasse!! De moeder van Jan past inderdaad veel beter bij SBS6 ( beide campingachtig ) Daarna speelt Yolante een grote rol in de RTL4 serie VOETBALVROUWEN ( lekker toepasselijk ) Dus logisch dat deze dame voor RTLBOULEVARD kiest! Goed gedaan meid!

      /   Reply  / 
  4. Postduif

    @Herman,

    Wendy staat toch onder contract bij RTL, dan is het niet heel verwonderlijk dat Boulevard een interview weet te bemachtigen?

      /   Reply  / 
  5. s

    ‘n Beetje opvoeding voor Yolante kan geen kwaad. Haar ouders haar nooit verteld dat je je zonnebril af moet zetten als er iemand tegen je praat. Buiten dat, binnen is zo’n bril volstrekt overbodig, behalve als je de aandacht wil trekken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>