Kijkcijferrecords voor Boer Zoekt Vrouw en De Zomer Voorbij

Het is Yvon Jaspers, de KRO en Blue Circle gelukt om het kijkcijferrecord van Boer Zoekt Vrouw te verbreken. Gisteren keken er 4.409.000 kijkers en dat zijn er 43.000 meer dan het vorige record uit seizoen 3. Boer Zoekt Vrouw is al weken het best-bekeken programma op de zondag. Ook De Zomer Voorbij trekt veel kijkers, zij braken deze week het persoonlijke record.

Er keken zondag 862 duizend mensen naar de reissoap op Nederland 3. Niet eerder werd een aflevering bij de eerste vertoning zo veel bekeken. Wel kwam het voor dat een herhaling op Nederland 1 het beter deed. De finale van Wie Is Di-Rect werd door 390 duizend mensen bekeken. Daarmee was het de best bekeken aflevering van de serie.

Peter R. de Vries was gisteren goed voor 1,5 miljoen kijkers en levert dus stevig in ten opzichte van zijn aflevering vorige week, over flitsteams die zelf de verkeersregels breken.

Life4You schurkt langzaam maar zeker tegen de grens van het miljoen aan. Gisteren keken er 939 duizend mensen naar Carlo & Irene op de zondagmiddag.

Nederland 2 was goed voor 864 duizend kijkers met De Oorlog en 716 duizend kijkers voor de Beagle.

RTL 5 is met So You Think You Can Dance uit het lijstje van de 25 best bekeken programma’s gevallen. Naar de show zelf keken gisteren 539 duizend mensen en de uitslag werd bekeken door 607 duizend liefhebbers.

Zie ook:
- Boer Zoekt Vrouw: Wietse stapelverliefd, vlinders bij Peter
- Kijkcijfers zaterdag: RTL aan kop, Hole in the Wall stabiliseert
- Popstars neemt weer leiding op vrijdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>