Ali B mag Tros-pilot uitwerken tot Ali B op volle Toeren

Ali B gaat definitief presenteren voor de Tros. Eerder dit jaar nam hij de pilot 100% Hollands op, waarin hij bij vergeten muzikanten langsgaat om hun muziek te luisteren en hedendaagse muziek te luisteren. Uiteindelijk dienen ze dan een remake op te nemen van hun eigen nummer. Het programma komt vanaf begin januari op Nederland 3 onder de naam Ali B op volle Toeren. Ali krijgt hierbij de hulp van rapper Keizer. Ze bezoeken onder andere Ben Cramer, Lenny Kuhr en Willeke Alberti.

Zie ook:
- Ali B maakt programma voor Tros: 100% Hollands

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ali B mag Tros-pilot uitwerken tot Ali B op volle Toeren

  1. john

    zo zo gaan jullie een knuffel maroc inzetten als zijnde een echt nederlands programma inpl van onze giel.hoe kan nu een joodse omroep een moslim gebruiken nou ik heb het met de tros dan wel gehad hoor er zijn heel veel bekende nederlanders die dat ook willen doen .maar nee jullie nemen een knuffel marocaan.de pozietieve discriminatie ten top.
    hoe kan een moslim ook een programma maken met karnaval een christen feest. of kerstmis of paasen en noem maar op dat druist toch tegen zijn geloof in ..maar julie doen maar ik zal er niet naar kijken

      /   Reply  / 
    1. Nog anoniemer

      …Hoezo is de TROS een joodse omroep? WTF?

        /   Reply  / 
  2. Joan

    Hey John ik denk dat de tros blij is met het vertrek van iemand zo als jij met een wel heel bekrompen geest!
    Gelukkig dat er mensen zijn die erdoorheen kijken of iemand moslim jood katholiek of wat voor geloof ook heeft maar wel een leuk programma kan neerzetten!
    Er zit een uit knop op je televisie neem ik aan?
    Alsof iemand hier het ook 1 seconde kan schelen of jij er nou wel of niet naar kijkt!
    Maar ach je moet wat te zeiken hebben nietwaar?
    Trouwens als je je tijd nuttiger wilt besteden zou ik eens een cursus nederlands gaan volgen lijkt me zinvoller dan hier te zitten zeiken! Ik denk dat die “knuffel maroc” zoals jij hem noemt beter nederlands schrijft dan jij haha ga toch weg man met je negatieve commentaar slaat als een tang op een varken!

    Ik citeer: —de pozietieve discriminatie ten top— Haha ik zou me als nederlander wel schamen voor zo’n spelfout enne ook geen hoofdletters op je toetsenbord?
    Verbeter de wereld….begin bij jezelf…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>