Filemon Wesselink en Knevel in mediauitzending DWDD

Het is de laatste vrijdag van de maand en dus komt De Wereld Draait Door met de media-uitzending. Dit keer is er aandacht voor de Madiwodovrijdagshow. In de eerste weken geplaagd door dalende kijkcijfers en overwegend negatieve publiciteit. Maar na de winterstop en de inhoudelijke aanpassingen lijkt de kijker de Madiwodovrijdagshow steeds meer te vinden. Filemon Wesselink is te gast bij Matthijs om te praten over het Vara/BNN-programma. Ook Andries Knevel en Ali B schuiven aan.

Knevel spreekt in de mediauitzending over Uitgesproken EO, de rubriek die deze maand het schrijnende verhaal van Brandon bracht. Brandon kan door zijn ziekte erg agressief worden en maakt zichzelf zodoende uit voorzorg vast aan een muur als er bezoek komt. De uitzending leidde tot kamervragen.

Ali B heeft een hit te pakken met Ali B Op Volle Toeren. Het woensdagavondprogramma scoort boven het half miljoen en oogst veel lof onder zijn kijkers. In het programma trekt Ali met een bevriende rapper op met een oudere artiest. Samen maken ze een eigentijdse versie van een klassieker van de gastartiest. Onder andere Stef Bos en Willeke Alberti verleenden hun medewerking aan het programma.

De maandelijkse mediauitzending krijgt dit voorjaar een officieus vervolg in Je Mist Meer Dan Je Ziet, een experiment van de Vara waarin Matthijs van Nieuwkerk ‘s avonds laat de tv-avond doorneemt met de kijker.

DWDD, 19.30 uur, Vara (NL3)

Zie ook:
- Beau over mislukken Zaterdagavondshow in media-DWDD
- Joop van den Ende over Cherso in mediauitzending DWDD
- Matthijs van Nieuwkerk krijgt mediaprogramma

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filemon Wesselink en Knevel in mediauitzending DWDD

  1. god

    Ah, dat klinkt goed. Kan Filemon niet los van de Leeuw weer iets voor BNN gaan doen, ik ben klaar met PdL met z’n vmbo-vinexwijk-humor

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>