Arie Ribbens, Henkie en Sugar Lee in schnabbelsoap

Arie RibbensSugar Lee Hooper, Henkie, Arie Ribbens en De Alpenzusjes zijn vier van de artiesten die hun medewerking verlenen aan een reality-soap over schnabbelaars. Talpa zendt dit programma nog dit najaar uit. Eerder ging het gerucht al dat Marianne Weber en Jacques Herb in de serie te zien zouden zijn.

Entertainment Live liet al enkele beelden uit de serie zien. Een sterk vermagerde Sugar Lee Hooper bezoekt bijvoorbeeld een voetbalclub maar heeft geen idee welke. Enkele minuten voordat ze het podium opmoet, loopt ze in paniek rond en probeer ze te ontdekken met welke supporters ze straks te maken krijgt.
We hebben al veel reality-programma’s gezien rondom bekende Nederlanders. En de meeste series waren te saai voor woorden omdat er geen drol in gebeurde. Maar ik heb het vermoeden dat het bij dit programma anders wordt. Want hoewel bovengenoemde artiesten allang niet meer de dienst uitmaken in de hitlijsten, hebben ze wel elke week vele optredens. Oftewel: activiteiten om te filmen. Doordat Talpa ook nog eens een aantal artiesten bundelt in één serie, ontstaat wellicht eindelijk een reality-soap die wèl interessant is om te kijken.

Zie ook:
- NLpop: Sugar Lee Hooper slaat andere weg in
- NLpop: Lief klein GOUD konijntje
- Pilot reality-show Viola & Bonnie mislukt

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Arie Ribbens, Henkie en Sugar Lee in schnabbelsoap

  1. Dexter

    Met alle respect voor de gevolgde artiesten, dit klinkt als camp in mijn oren, dus wil ik het graag zien.

    Ik hoop dat het lijkt op die uitzending over
    (de inmiddels overleden )schlagerzanger Rex Gildo, van Het uur van de Wolf, met al die schabbelaars.

    ik heb me helemaal ziek gelachen, toen.

      /   Reply  / 
  2. Jordy de Mol

    Ik heb er nu al zin in en als het goed gemonteerd wordt kan het hilarische tv opleveren! Oktober wordt hopelijk de maand waarin Talpa weer wat weet op te krabbelen met niet alleen dit programma, maar vooral ook De Gouden Kooi en beter geprofileerde avonden (de vrijdag comedy-avond valt of staat met het succes van Koppensnellers en Nieuw Dier komende zondagen: laatstgenoemde past niet echt op Talpa, maar hopelijk scoort het toch).

      /   Reply  / 
  3. Simon

    Waarom zondags om 20:30, daar zie ik liever een kwalitatief beter programma.. Of een goede serie zoals Van Speijk, Goooische Vrouwen of een nieuwe serie (Voetbalvrouwen). Ik hoop dat het naar enkele weken naar een andere dag wordt gezet, net als bij Koppensnellers..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>