Tros leent Chantal Janzen voor Gouden Loeki

Grote awardshows presenteren is wel aan Chantal Janzen besteed. Ze heeft het Gala van de Televizier-ring weten te pimpen van een oubollig evenement tot een programma dat onderhoudend en plezierig is om naar te kijken. En hoewel Yolanthe Cabau van Kasbergen eerder dit jaar het Harpengala heel verdienstelijk presenteerde, heeft de Tros toch gekozen voor Chantal Janzen voor de presentatie van de Gouden Loeki.

Het gaat om een eenmalig uitstapje, meldt RTL Boulevard. Chantal tekende onlangs nog een nieuw contract met de Avro, welke haar tot 2011 aan de omroep verbindt.

De Gouden Loeki wordt uitgereikt aan de beste tv-reclame van het afgelopen jaar. Het is de 15de keer dat het beeldje wordt uitgereikt. Tros Radar reikt voorafgaand aan de tv-prijs de Loden Leeuw uit voor de slechtste reclame en irritantste BN’er in een commercial. Vorig jaar presenteerde Caroline Tensen nog De Gouden Loeki.

Zie ook:
- Gooische Vrouwen terechte winnaar Televizier-ring; gala weinig oubollig
- Hernieuwde uitreiking van de Gouden Loeki
- Avro nog twee jaar met Chantal Janzen in zee

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Tros leent Chantal Janzen voor Gouden Loeki

  1. Jeffrey

    Ik vond het vorig jaar leuk met die sketch, maar dat kunnen ze natuurlijk niet elk jaar doen…

      /   Reply  / 
  2. john

    De Gouden Loekie…. had een aardig programma kunnen zijn mits niet gepresenteerd door een afzeikerige arrogante zelfingenomen presentratice.

      /   Reply  / 
  3. kees

    2 jaar geleden was het nog nieuw wat Chantal bracht, maar nu is het een verschrikking. Ze maakt grapjes ten koste van anderen, en andere grapjes komen niet goed over, het is 1 grote grap aan het worden. Zelfs een notaris die er niet op zit te wachten wordt in de zeik genomen. Ze wil ook graag dat de titel van het programma volgend jaar veranderd in “de Gouden Chantal show”, hoop dat dit de laatste keer is dat ze presenteert, laten ze een ervaren iemand nemen.

      /   Reply  / 
  4. Herma

    Wat kan die meid zingen! Liet ze het daar maar bij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>