Laat Ze Maar Lachen komt terug… met Robert ten Brink

Al vele jaren heeft RTL 4 plezier van Laat Ze Maar Lachen. Het blooper-programma met Ron Brandsteder doet het leuk in de vlakke zomerperiode, als herhaling van een herhaling van een herhaling of gewoon een keertje doordeweeks. De productie ervan is ook niet heel duur, dus is er weer een nieuwe serie besteld bij Endemol. Alleen hoeft Ron Brandsteder niet op te komen dagen, de nieuwe presentator is volgens SBS Shownieuws Robert ten Brink.

Evert Santegoeds meldde ook dat Brandsteder nog niet op de hoogte zou zijn gebracht door RTL over deze transfer. Feitelijk komt het er op neer dat de wegen van RTL en Brandsteder nu scheiden, aangezien Dancing with the Stars ook niet meer terugkomt.

Voor Ten Brink komt de klus als een cadeautje binnen. Hij zag eind vorig jaar zijn contract niet verlengd worden om op projectbasis te worden ingehuurd. Maar met alleen Het Moment van de Waarheid en een eenmalige All You Need Is Love is dat geen vetpot. Laat Ze Maar Lachen komt daar nu dus bij.

Nieuwe afleveringen van het blooper-programma zouden nog dit voorjaar te zien moeten zijn bij RTL 4.

Zie ook:
- ‘RTL wil Robert ten Brink als freelancer’

- Overbevolking RTL eist zijn tol; Sylvana contract kwijt

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Laat Ze Maar Lachen komt terug… met Robert ten Brink

  1. Bernie

    Tof, programma scoort altijd erg goed, ook al is het al 8 keer herhaald. (Vooral de score van zaterdag was belachekijk hoog :’) )

      /   Reply  / 
  2. Brian

    Zo’n soort programma’s blijft heel leuk, is daarnaast een echt familieprogramma voor alle leeftijden. En ook nog goedkoop om te maken, stom dat RTL nog niet eerder nieuwe afleveringen gemaakt heeft!
    Daarentegen wel jammer dat Ron neit meer op tv is, van de andere kant vond ik hem niet zo’n goede presentator, maar hij is wel een leuke persoonlijkheid, vooral door zijn manier van lachen.

      /   Reply  / 
  3. gtst2007

    Top het scoort goed vooral als Robert ten Brink het presenteerd

      /   Reply  / 
  4. rob

    misschien komt Dancing with the Stars ook nog wel ooit trug met een andere presentator..

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Vind hem niet de geschikte persoon ervoor, moet iemand zijn met wat meer humor.. bijv. Beau, Gordon of tog weer Ron

      /   Reply  / 
  6. Hendrik

    Ron Brandsteder denkt nu: Laat ze maar lachen :)

      /   Reply  / 
  7. Mart

    Goede presentator hoor die robert ten brink maar baal er wel van dat ze Ron aan de kant hebben gezet. Nu maar hopen dat hij een kans krijgt bij de Po net als andre van duin.Echt een top presentator.

      /   Reply  / 
  8. gtst2007

    volgens mij ziet het er zo uit in het weekend vanaf maart

    zaterdag:
    20:00 Zeg eens aaaa
    20:40 ik hou van Holland
    22:10 ?????

    zondag
    20:00 Achmea kennis Quiz (Havo/Vwo)
    20:30 Laat ze maar lachen met Robert ten Brink
    21:30/22:00 ?????????

      /   Reply  / 
  9. Brian

    Goede keuze, RTL is slim bezig door niet teveel verscillende presentatoren aan te nemen, nu krijgen de top-presentatoren tenminste genoeg programma’s zodat ze hun geld ook waard zijn. Dit programma is vrij goedkoop en tijdloos, bloopers worden altijd gemaakt en blijven grappig.
    Daarnaast wordt het wel weer es tijd dat Wendy een nieuwe show krijgt, ze heeft nu niet veel te doen, lijkt alsof ze na MDW neits meer alleen mag doen.

      /   Reply  / 
  10. g.wessel

    Laat ze maar lachen is een heel slecht kinderprogramma met afgedankte en slechte artiesten;een slecht kinderprogramma met overdreven gegiechel door die over het paard getilde homo en andere uitgeooepte artiesten.Een afgang voor Robert te Brink.Gewoon KUT.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>