Mijn Tent is Top 3 in Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht

De vaste kijker van RTL 4 was de afgelopen weken op dinsdagavond een beetje ontheemd. Op het vaste tijdstip van Herman den Blijker was de chef niet te zien. Wel kon hij kijken naar het verwante programma Topchef, dat wekelijks tegen het miljoen aanschurkte. Maar vanavond is Den Blijker weer terug en zal RTL weer dik door het miljoen breken. Jawel, het is tijd voor de derde serie van Mijn Tent is Top. De strijd tussen vier beginnende horecazaken speelt zich dit jaar af in Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht.

Over de kandidaten is nog niet veel bekend. Het persbericht van RTL meldt alleen: Lianne en Josua gaan aan de slag in Apeldoorn, Annelie & Rianne strijken neer in Amersfoort, George en Geoffrey maken Delft een restaurant rijker en Bulent en Gülsen bundelen hun krachten voor een eetgelegenheid in Maastricht. De strijd zou de hardste tot nog toe worden. Terwijl er vorig jaar al zoveel trammelant was met de kandidaten uit Enschede.

Het belooft in elk geval weer een mooie serie te worden. In de jury heeft de heer Reimers plaatsgenomen, op tv toch een beetje het rechterhandje van Herman den Blijker. En de heer Reimers is altijd goed voor een paar recht-voor-zijn-raap quotes.

De eerste afleveringen wordt er druk verbouwd, vanaf 7 maart gaan de deuren open en kan de kijker zelf poolshoogte gaan nemen in de vier restaurants. Ergens in mei is dan de finale.

Mijn Tent is Top, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Winnaars Mijn Tent is Top krijgen eigen kookprogramma
- Flinstering wint Mijn Tent is Top 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mijn Tent is Top 3 in Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht

  1. Flakin

    Gisteren meldde Shownieuws (laat) dat er op SBS6 een nieuw format komt, dat vanaf begin April op SBS6 zal te zien (ik dacht 4 April, maar dat blijkt op een ZATERDAG, dus dat weet ik niet zeker!) Het programma gaat over een gezin, die een huis zoekt. Het gezin gaat dan naar 3 te koop staande huizen kijken, die al erg lang leeg staan. Voor de rest was het me allemaal nog onduidelijk. Het is nog onbekend, wie dit programma gaat presenteren.

    Ik dacht eigenlijk eerder dat het op de Woensdag avond geprogrammeerd staat, i.v.b. de grootte verbouwing XXL. Ik weet niet echt een geschikte presentator voor dit vaag format.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>