Volgende Frogers-soap nu op vakantiepark

De Frogers komen terug met een real-life soap, zoveel is duidelijk. RTL wil graag een vervolg geven op ff Geen Cent te Makken, dat wekelijks zo’n 1,7 miljoen kijkers trok. En de Frogers vinden het ook prima om nog een keer een soap te maken. Alleen: waar speelt deze zich af? Enige tijd zong het gerucht van de camping rond, nu wordt het vakantiepark getipt.

Evert Santegoeds meldt op Radio 538 dat de serie komende zomer wordt opgenomen op een vakantiepark in Brabant. Natasja en René ontvangen er allemaal kansarme kinderen om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ze zullen dus in de rol van recreatieleiders kruipen. De kinderen van de Frogers gaan opnieuw mee.

Natasja gaf eerder aan wel iets te zien in de camping, alleen heeft manlief daar een gruwelijke hekel aan. Dat idee is dus even in de ijskast gezet, wie weet komt het in 2010 terug.

Zie ook:
- Vervolg Frogers-soap op de camping?
- Echte Gooische Meisjes voor RTL in de bijstand

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Volgende Frogers-soap nu op vakantiepark

  1. Peter

    Leuk, kijk er nu al naar uit. Was een erg mooi programma vorig seizoen. En dat terwijl het programma in het begint volledig was afgebrand. Ik zeg goed gedaan hoor, Frogers!

      /   Reply  / 
    1. susanna

      helemaal niet goed gedaan ze kijken duidelijk neer ben je de voorstukjes vergeten ze hebben het uitgelegd ze kunnen alleen zielige dingen doen want hij heeft geeen een hit meer en als je decadent wil leven en wil doen of je interessant ben kots misselijk word ik er van

        /   Reply  / 
  2. Tonneke

    Tja peter toen was het leuk, maar nu hebben veel mensen geen cent meer te makken.Ik hoop dat ze flink gesponserd worden door de NEM.
    Die mensen die nu bij de NEM zitten heben helemaal niets te makken…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>