Maastricht eerste afvaller Mijn Tent is Top

Helaas, Bülent en Gül hebben zojuist Mijn Tent is Top moeten verlaten. De jury oordeelde – niet unaniem – dat het Maastrichtse koppel het minste recht heeft op een plek in de halve finale. Op het laatste moment lag de keuze verrassend genoeg tussen Maastricht en Apeldoorn.

Ik vind het jammer, want op een of andere manier gunde ik het dit koppel zo. Telkens als puntje bij paaltje kwam, wist het Maastrichtse koppel te presteren.
Maar de inhaalslag kwam te laat, oordeelde de jury. En dus ligt Golddelicious uit de race. Het restaurant blijft wel open, maar zal niet langer worden gevolgd door de camera’s van RTL 4.

Over twee weken is de volgende exit, daarna zijn er nog twee koppels die het tegen elkaar opnemen in de finale.

Zie ook:
- Mijn Tent is Top 3 in Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Maastricht eerste afvaller Mijn Tent is Top

  1. Jeffrey

    Ik gunde ze het juist niet. Beetje hoge eigendunk laatmaarzeggen. Blij dat ze er uit zijn, ik was ze spuugzat!

      /   Reply  / 
  2. Bernie

    Ben het met jeffrey eens, ik gunde het ze ook niet echt. Ze vonden zichzelf iets te fantastisch en leken niet alles even serieus te nemen.

      /   Reply  / 
  3. JerOeen

    Als Maastrichtenaar, vind ik het aan de ene kant jammer dat ze eruit zijn, eindelijk in Maastricht een nieuwe top tent, maar aan de andere kant, zijn die twee verre van echte Maastrichtenaren en dat zullen ze wel merken ook, wij houden hier niet zo van die arrogantie, wat ze uiteindelijk nog de kop gekost heeft ook!

      /   Reply  / 
  4. Ray

    Eens met de overige reacties, ze waren het net niet. Zij begreep er niets van en samen waren ze behoorlijk irritant.

    Volgende keer Pastinaeck eruit, finale tussen Moodz en Amiral (wie verzint zo’n naam trouwens,..) Winaar zou Amiral moeten zijn maar zal Moodz worden vanwege de populariteit straks.

      /   Reply  / 
  5. Mart

    Zolang Amersfoort er maar in blijft vind ik het best. Hoop dat ze in iedergeval de finale halen, dan ga ik zeker ff kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>