Misser: Nikkie Plessen presenteert Can’t Buy Me Love

Over een week of drie betrekt een dozijn vrijgezellen de miljoenenvilla die voorheen werd gebruikt voor De Gouden Kooi. Samen spelen ze het spelletje Can't Buy Me Love. Wie geen partner vindt in de villa, moet de boel verlaten. Oftewel: is je relatie echt of is je partner uit op een flinke bom duiten? Extra addertje: er zijn maar vijf jongens en zeven meisjes. Can't Buy Me Love moet dè trekker worden in de vooravond van RTL 5, maar de zender zet er onbegrijpelijk Nikkie Plessen op als presentator.

Niet dat ze bij RTL 5 heel veel keuze hadden; Big Brother-goeroe Bridget Maasland is hoogzwanger en ook RTL 5-gezicht Renate Verbaan droomt al over poepluiers en huilbaby's. Beau van Erven Dorens heeft het druk genoeg met allemaal andere programma's en dan blijven er niet zo veel gezichten over.

Nikkie Plessen. Ik vind haar dus echt drie keer niks op TMF. Allemaal lege, oppervlakkige praatjes. Ze heeft verder 0 presenteerervaring (of wil je die interviews bij TMF van een hoog niveau noemen?) en krijgt dan meteen een moeilijk programma als Can't Buy Me Love. Als dat maar goed gaat…

Zie ook:
- Leegloop bij TMF: Nikkie Plessen terug naar RTL
- Wendy van Dijk presenteert opvolger Gouden Kooi?

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Misser: Nikkie Plessen presenteert Can’t Buy Me Love

  1. Gewoon S

    Ik vind het ook riskant ja, maar vond haar toch wel leuk op TMF. Ze presenteert vrolijk en spontaan en kan leuk nummers aan mekaar praten of nieuws over de sterren vertellen.. maar of ze dit ook kan? Heel andere presentatie-techniek natuurlijk… ik ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Mart

    zal wel erg rommelig worden denk ik. Ze hadden er beter nog iemand met ervaring naast kunnen zetten.

      /   Reply  / 
  3. MASIS

    Nou nou zo slecht presenteert ze nou ook weer niet. Vind haar een leuk en vrolijk mens en daarnaast is ze ook erg populair onder jongeren. Wel slim van RTL om JUIST nikkie het programma te laten presenteren want ik weet zeker dat ze meer kijkers krijgen, ze heeft heel veel fans en dat zien we nu ook op tmf. We zullen ze zeker terugzien bij can’t buy me love. Hetzelfde geld voor valerio, hij is ook erg populair en hierdoor zal bnn ook meer kijkers krijgen.

      /   Reply  / 
  4. Chiel

    Dit gaat denk ik zó floppen, mensen hebben het wel gezien na 4 keer Paradise Hotel!

      /   Reply  / 
  5. Ducky

    Ik vind Nikkie juist een hele goede presentatrice, ze maakt naar mijn mening toch best wel leuke progamma’s op TMF.

      /   Reply  / 
  6. MASIS

    Chiel:

    Wedden van niet?

    Hoevaak is Idols wel niet op tv gweest en toch scoort het. mensen houden van zulke programma’s!

      /   Reply  / 
  7. Mart

    goede formats vervelen nooit

      /   Reply  / 
  8. Gor

    Oh help! Wat een domper! Ik vind haar niet leuk.

    Zij kan beter zo’n plat programma als Temptation Island doen ofzo. Mja, wie weet wordt dit wel een plat programma. Maar dat is niet mijn verwachting eigenlijk.

    Ik verwacht dat Can’t Buy Me Love net als De Gouden Kooi (maar toch in wat mindere mate) veel meer in zich heeft dan alleen verleiding en seks. Bij De Gouden Kooi kon je als je door het geruzie en gevrij heen keek toch nog een mooi programma zien. Een psychologisch spel dat in de vorm van een soap werd uitgezonden.

    Door zo’n jong ding als Nikki neer te zetten straalt het programma gewoon al sowieso minder uit. Maar dat is mijn mening. En misschien vergis ik me daar ook wel in. Ik laat me eerst verrassen. Misschien kan ze toch met stijl presenteren. Of misschien is het programma plat en jong en heeft het geen enkele vorm van pracht in zich en is het maar goed dat Bridget het niet presenteert.

    Ik ben erg benieuwd!

    Ik hoop trouwens dat ze nog met een nieuwe Gouden Kooi komen. Nog een paar goeie mensen casten, het soapelement in de montage nog meer uitbuiten en minder contact met de buitenwereld.

      /   Reply  / 
  9. Jaap

    Nikkie Plessen heeft net het niveau voor De Grote Beurt.

      /   Reply  / 
  10. Chiel

    Chiel:

    Wedden van niet?

    Hoevaak is Idols wel niet op tv gweest en toch scoort het. mensen houden van zulke programma’s!

    Sommige formats vervelen sneller, maar we zullen het over 3 weken zien. DKG en BB6 kunnen we nou ook niet een echt groot succes noemen natuurlijk, net als Paradise van ‘n maand geleden en Paradise van Veronica…

      /   Reply  / 
  11. michel

    Vind dit meer iets voor Froukje de Both bv samen met Frank Dane (voor de slechte vragen en beetje humor) om te presenteren. Als ik Rtl5 was zou ik als nog Damien Hope aantrekken voor naast Elize in So you think you can dance. Nikkie Plessen lijkt mij beter voor Wipe out en een leuk nieuw jongeren programma! Voor Wipe out zouden trouwens ook Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hansen ingezet kunnen worden!

      /   Reply  / 
  12. Fabian

    Ik vind Nikkie vreselijk om aan te horen, en zie haar het liefst helemaal niet op televisie. Toch heeft ze de X-factor, moet ik toegeven. Ze spreekt veel jonge meisjes aan. Misschien daarom tóch een goeie zet van RTL…maar ik ga dit programma niet kijken.

      /   Reply  / 
  13. ellen

    Nikki is inderdad geen goede presentatrice maar misschien goedkoper dan de rest ?

    wat Wipe Out betreft; een jonge frisse sportieve kerel; de Nederlandse knuffelbeer dus !! maar hij moet eerst een medaille in Peking halen !!

      /   Reply  / 
  14. Mart

    Cant buy me love heeft geloof ik wekelijkse liveshow maar zetten ze ook op een leuke tijd neer op de zondag van 19.30-20.30 rechtegenover het eredivisievoetbal. Echt balen HH is pas na 00.00 dus zit er niet in als ik maandag vroeg op moet. rtl gemsit dan maar

      /   Reply  / 
  15. JB

    Kan het dat ik een variant van deze show in frankrijk op tv heb gezien?

      /   Reply  / 
  16. Marvin

    Nikkie is vet! en zw precenteerd nog super goed ook:D
    dat mensen haar niet leuk vinden (kan ieder heeft zijn eigen mening) maar ik ben blij dat veel mensen haar wel leuk vinden

    ze is leuk, spontaan en zegt wat ze vind nou zulke mensen zijn er maar weinig op tv!

    GOOOOO NIKKIE!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>