Doek valt definitief voor Prison Break

De afleveringen die RTL 5 momenteel uitzendt van Prison Break zijn de laatste. De Amerikaanse televisiezender Fox bestelt geen nieuwe serie na dit vierde seizoen. Dat is spijtig, maar het zat er al een tijdje aan te komen.

Prison Break verhaalt over Michael Scofield, die zijn broer Lincoln Burrows uit de gevangenis helpt ontsnappen. Daarna ontvouwt zich een gevecht tegen een duistere geheime organisatie genaamd The Company. In dit vierde seizoen proberen de broers The Company ten val te brengen.

In interviews voor dit vierde seizoen lieten de hoofdrolspelers al doorschemeren dat Prison Break zijn langste tijd heeft gehad. “Niemand heeft het officieel gehoord, maar we gaan er allemaal van uit dat dit de grote finale wordt”, zei acteur Wentworth Miller (Michael).

Wat zeker mee zal spelen, is dat Prison Break in de Verenigde Staten niet een enorm succes is. De kijkcijfers zijn goed, maar in vergelijking scoort Prison Break beter in Nederland en andere Europese landen.

Maargoed, hoe lang kun je aan het uitbreken zijn? Op een gegeven moment houdt ook dat op. Wie weet komt er een fraaie spinoff. En anders kunnen de schrijvers toewerken naar een happy end. Zeker is dat seizoen 4 weer bloedstollend spannend is.

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Doek valt definitief voor Prison Break

  1. iemand

    dit is echt diep triest. prison break is de beste tv serie die ooit is gemaakt. dan bestelt rtl tog lkkr een nieuwe serie

      /   Reply  / 
  2. Thomas

    Mhaha grapjas. Waar gaan ze dat van betalen.. Fox gaat nu lekker verder met Fringe, de volgende hit voor het station. Misschien ook iets voor RTL?

      /   Reply  / 
  3. bart

    kan niet zeggen dat ik het heel erg vind, tijd voor een nieuwe serie, deze heeft zijn tijd gehad.

      /   Reply  / 
  4. Joris

    Volgens mij zend RTL nu seizoen drie uit. Dus nog één seizoen te gaan voor RTL…?!

      /   Reply  / 
  5. Jasper

    Nee, dit is al seizoen 4 maar dat bestaat uit 2 delen.

      /   Reply  / 
  6. Joris

    Aah oke! Ik begrijp nooit iets van die seizoenen in de US. Zit alweer een tijd te wachten op nieuwe afleveringen South Park en Prison Break aflevering 17… Ze houden nu een winterstop ofzo.

      /   Reply  / 
  7. Reginald

    Nee,Prison Break stopt definitief en houdt geen winterstop!

      /   Reply  / 
  8. Jasper

    Jawel ze hebben nu een tijdelijke stop en ergens in het voorjaar komen nog de laatste afleveringen van seizoen 4.. En daarna stopt het.

      /   Reply  / 
  9. Thomas

    Klopt. In Amerika zijn de zenders tussen half december en eind januari/begin februari in winterslaap en daarna begint alles weer :D Tot april/mei ofzo.

      /   Reply  / 
  10. bla

    Er komen echt wel nieuwe afleveringen. Weet niet waar dit vandaan komt. OP de site van fox staat ook duidelijk aangegeven dat ze om april weer beginnen.

      /   Reply  / 
  11. Thomas

    Klopt, maar wel met het laatste deel van het laatste seizoen.

      /   Reply  / 
  12. Nick

    Idd nog een paar te gaan… Zonde maar hoop op een mooie spinoff.. hopelijk drama om sommige karakters van andere kant te zien. Lijkt me erg leuk om Michael en Sarah verder te zien

      /   Reply  / 
  13. Laurens

    ”Zeker is dat seizoen 4 weer bloedstollend spannend is.” Haha, Yeah right!
    slechtste seizoen ooit!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>