Vervolg Frogers-soap op de camping?

Met wekelijks zo’n 1,5 miljoen kijkers was de bijstandssoap van De Frogers de grote verrassing van het afgelopen najaar. Er is al een vervolg aangekondigd: Echte Gooische Meisjes in de bijstand. Maar er zou ook een tweede soap komen rondom de Frogers, meldt Shownieuws vanavond. Volgens producent Talpa zijn er oriënterende gesprekken, het management spreekt al in veel definitiever vormen over het vervolg.

De tweede Frogers-soap zou zich afspelen op de camping, een vakantievorm die het gezin Froger niet eerder beleefde. Het zou voor een groot contrast moeten zorgen met de gebruikelijke luxueuze vakantie.

De soap zou pas in het najaar van 2009 op de buis moeten komen. Er is dus nog ruimte om een goed idee te bedenken. Wel wordt het spannend of SBS 6 zijn boegbeeld Natasja Froger opnieuw toestemming geeft voor zo’n succesvol project voor de concurrent.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Vervolg Frogers-soap op de camping?

  1. Tim20

    SBS gooit zaterdagavond programmering om:

    20.00
    Shrek 2

    21.30
    Wie Ben Ik?

    weet alleen niet of dit een 100 minuten of 50 minuten uitzending van Wie Ben Ik wordt. Ik hoop op 50…

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    Graag gedaan ;)

      /   Reply  / 
  3. !#Michael#!

    Hoezo spannend? Natasja Froger werkt op freelance basis, zij heeft de toestemming van SBS6 niet nodig hoor ;)

    Het enigste wat SBS6 kan doen om dit tegen te gaan is, Natasja een vaste aanstelling aan bieden.
    Waarin zij exclusief aan SBS6 gebonden word voor al haar TV werk!

    Aint gonna happen ;)

      /   Reply  / 
  4. Opahoorn

    LS
    Ik was al blij met de rust rond de Frogertjes.Ze hebben nu weer publiciteit nodiog, dus op naar de camping en niet zomaar een: nee met alle luxe. En dat allemaal voor kansarme kindertjes. Waar halen de Frogertjes het lef vandaan om onder deze titel wederom een betaalde vacantie te krijgen. En om het een beetje emotie/tv te laten doen schijnen wordt het sterven van de ouder van Rene er bij gehaald. Heel erg natuurlijk maar het heeft niets te amken met het zgn doel± kanarme kindertjes.
    Fam. Froger wanneer krijgen jullie nu eens het besef dat de wereld meer omavta als jullie rijkdom. Hebben jullie wel eens overwogen om als privepersonen geld te doneren aan diverse stichtingen.
    Een laatste tip: verdwijn svp voorgoed van de buis en liefst vanuit Nederland en gebruik je geld eens voor echt6 goede doelen.

      /   Reply  / 
    1. mo

      TOEVALLIG ZAT DIT AL IN DE PLANNING VOORDAT ZIJN OUDERS STIERVEN!!!!!!!!!!!Kijk maar op de site van FROGER.En even over die gratis vakantie,daar zitten zij echt niet op te wachten hoor….
      Dat kunnen ze namelijk heel goed zelf betalen.
      Even over prive giften,wat hebben zij zelf aan de voedselbank gekregen en wat doneren zij waar wij geen weet van hebben,prive dus….???
      Als Nederland de FROGERS dan echt beu zijn,dan snap ik niet waarom er dan zoveel kijkers waren als zij op televisie zijn.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>