RTL lijkt besluiteloos met Expeditie Robinson

Aan de nieuwe reeks van Expeditie Robinson is op voorhaand nog nooit zoveel aandacht besteed als dit keer. Dat heeft vooral te maken met de wrange voorgeschiedenis; Ernst-Paul Hasselbach kwam om bij een ongeluk, RTL besloot toch door te gaan en trok Eddy Zoëy aan. Hij vertrok richting Maleisië en daar zouden zulke goede beelden zijn geschoten, dat er sprake was van een extra dagelijks journaal tijdens de uitzendperiode. Dat werd teruggebracht tot twee extra afleveringen en die zijn nu geschrapt.

De extra afleveringen hadden de titel: De Mannen meegekregen. Dat terwijl in de eerste aflevering is te zien dat er uitsluitend vrouwen op het eiland worden gedropt. Het had een grote verrassing moeten worden, welke werd weggenomen door het vrijgeven van de programmaschema’s van september. Verrassing weg en noodzaak voor speciale afleveringen weg?

We zullen het waarschijnlijk nooit weten. De introductie van de mannen wordt nu verweven in de reguliere afleveringen, waarvan er uiteindelijk 14 worden gemaakt. Onder voorbehoud, want wie weet wijzigen de plannen nog eens ;-)

Zie ook:
- Toch mannen in nieuwe Expeditie Robinson
- Expeditie Robinson 2009 één grote catfight
- RTL geeft nieuwe Expeditie Robinson impuls met dagelijkse afleveringen
- Eddy Zoey nieuw gezicht Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>