Gordon zoekt met Jamai naar Elvis

RTL heeft Gordon en Jamai uitgekozen voor de presentatie van Waar Is Elvis?, dat vanaf eind deze maand te zien is op RTL 4. Vijf weken lang gaat de zender op zoek naar de beste Elvis-imitator van Nederland en de beste Elvis-kenner. Waar is Elvis? wordt geproduceerd door Eva Media. De hoofdprijs is een live-optreden op een unieke lokatie.

Jamai maakt hiermee zijn presentatiedebuut bij RTL. Een blijvertje?

Zie ook:
- Eva Media maakt definitief programma met Gordon
- RTL komt na Dancing with the Stars met tv-zoektocht Waar Is Elvis?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gordon zoekt met Jamai naar Elvis

  1. MASIS

    jeetje wat verschrikkelijk zeg!

    De 2 irritantste bn’ers die samen een programma presenteren, dat ga ik dus niet kijken…

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Eindelijk hebben ze het bekend gemaakt. Gordon wist ik al een tijdje maar jamai is voor mij nieuw.Jamai dus een soort lieke rol bij DWTS.Dat jamai bij rtl een kans ging krijgen was wel zo duidelijk als wat. Hij mocht al x factor backstage doen en heeft niet voor niks meegedaan aan DWTS. Daar komt bij dat zijn goede vriendin Nicolette van Dam inmiddels al even bij rtl4 te zien is. Beide deden samen een kinderprogramma bij jetix. Misschien dat beide wel een soort telekids gaan maken. Persoonlijk irriteer ik me vaak aan Jamai en echt een goede presentator zie ik niet in hem.

      /   Reply  / 
  3. Mart

    Ik had persoonlijk liever wat meer klasse gezien voor deze show. Zal nu wel een chaotische puinhoop worden. Ben bang dat dit toch wel eens op een enorme teleurstelling kan gaan uitlopen.

      /   Reply  / 
  4. henie

    wat een waardeloze show twee valse nichten die zichzelf alleen maar belangerijk vinden.hopelijk springen ze vandaag in de gracht

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>