Eva Media maakt definitief programma met Gordon

Gordon had gisteren een leuk nieuwtje te melden na het item met Paul de Leeuw. “Ook ik heb met hem gesproken, binnenkort worden die plannen naar buiten gebracht.” Er komt dus een format van Eva Media bij RTL op de buis. Onlangs werd al bekend dat Gordon in het nieuwe seizoen te zien is met Glitter Glamour Gordon, waarin hij allerlei showbiz- en society-evenementen afstruint om te kijken hoe feestelijk het er aan toe gaat. Eva Media is nog in gesprek met Bridget Maasland over een programma dat gaat over opvoeden.

Dat zou een logisch vervolg zijn op ‘Hoe word ik mama (in Oud-Zuid)?’, dat vorig jaar nog op RTL 5 was te zien. Bridget kwam onlangs bij Eva Media om te brainstormen. “We hadden het over opvoeding en kinderen, om zoiets te doen”, zegt Paul de Leeuw. “Over de angsten die je hebt met je kind. Mijn jongste viel gisteren hoog uit de boom. Ik schrok me dood. Als hij iets anders was gevallen, was zijn nekje gebroken of hadden we een Christopher Reeve-verhaal. In een split second kan het je leven verwoesten. Nou, daar heb ik het met Bridget over gehad. Er komt een tweede afspraak, maar eerst ga ik op vakantie.”

Eva Media is nu een jaartje bezig en volgens eigen zeggen gaat het goed. Van der Vorst Ziet Sterren, Top of Flop en Mooi! Weer de Leeuw zijn al op televisie geweest. Na de zomer begint Daphne Bunskoek met De Tafel van 5 en binnenkort komt RTL 4 met Waar Is Elvis?. Paul de Leeuw: “Het eerste halfjaar moesten we laten zien dat het niet alleen Paul de Leeuw was maar ook die vele anderen. Nu staan er wel heel wat dingen op de rol.”

Hij vervolgt: “Het is gewoon heel erg leuk om met mensen over televisie te praten, over het vak. Want het is echt een vak. Dat wordt nog wel eens onderschat op televisie, dat ze er zomaar iets opflikkeren.”

Zie ook:
- Gordon krijgt groen licht voor Glitter Glamour Gordon
- RTL komt na Dancing with the Stars met tv-zoektocht Waar Is Elvis?
- Bridget Maasland praat toch weer met Eva Media

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eva Media maakt definitief programma met Gordon

  1. Mart

    Gordon gaat solo waar is elvis? presenteren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>