Familiezender SBS 6 haalt Het Feest van Sinterklaas binnen

SBS 6 profileert zich graag als de familiezender en daar hoort natuurlijk een familiefeest bij. Kerst wordt gevierd met de parade in meerdere grote steden en nu kunnen we ook Sinterklaas met SBS 6 doorbrengen. De zender heeft de uitzendrechten voor Het Feest van Sinterklaas in Ahoy’ binnengehengeld, dat voorheen bij Jetix was te zien. In een ver verleden zond RTL 4 zelfs het feestje uit. Dit jaar wordt Het Feest van Sinterklaas op 28 en 29 november georganiseerd. De presentatie is als altijd in handen van kindervrienden Ernst, Bobbie en de rest.

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Familiezender SBS 6 haalt Het Feest van Sinterklaas binnen

  1. m

    Nou lekker , kunnen de kinderen ook al verpest worden met die enge sms diensten van SBS.
    Is zwarte piet A Geel of B Zwart.
    SMS A of B naar 9999 en win een niet kloppend weerbericht van piet

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Bah, erg jammer dat het hier terecht is gekomen… Het verbaast me dat Ernst & Bobbie niet vervangen zijn voor Gerard & Nance. En inderdaad M, belspel-juffie Arlet, zal daar ook wel staan. Wat ook een goeie vraag kan zijn: Wat eten we met Sinterklaas? A Pepernoten, B Oliebollen?

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      precies waar ik aan moest denken.

      Is Sinterklaas A een man, B een vrouw, of is het
      antwoord C, sinterklaas is een hond.

      Weet je het antwoord? Bel dan nu naar 09009797 en mischien win JIJ wel een gratis pepernoot, de lijnen zijn open, maar WAAR blijven die bellers? En nu kijk ik jou aan, en vraag je, als je zit te kijken, en je weet het antwoord,Pak die telefoon, en bel. Mischien win JIJ wel die prijs, dus pak die telefoon, en maak kans op deze SCHITERENDE prijs!!! We gaan nu weer terug naar het feest van Sinterklaas, maar over 2 minuten zie ik je weer terug, tot over 2 minuten!!

        /   Reply  / 
  3. vinn

    Mischien komen er dan voor de kinderen een keer leuke artiesten dan alleen Kus en alle pieten, bob de bouwer, totaly spies en Pickatchu

      /   Reply  / 
  4. gtst2007

    SBS6 hoort geen kinderprogramma’s uit te zenden ik snap wel dat RTL4 het vroeger gedaan had omdat ze toen kinderprogramma’s uitzonden

      /   Reply  / 
  5. Zo

    ik zie het plaatje al helamaal voor me, die hele PS jury die alle acts gaan afkraken, geer op de stoel van sinterklaas met zijn over de top glitterpak, rob die gaat kijken of de perpernoten goed zijn, peter r gaat het mysterie oplossen, patty die over de top dramatisch gaat lopen huilen als ze hoort dat de sint wellicht niet komt, uri geller die mindblowing mindgames gaat spelen met de kids, alberto die undercover als piet gaat om te kijken waar die cadeau’s eigenlijk vandaan komen, harry van oranje die kinderen gaat interviewen maar ze niet laat uitpraten, john van de heuvel die klappen krijgt van coole piet, pepijn bierenbroodspot die sinterklaas probeert na te doen, de overgebeleven sbs sterren verkleed als piet (piet.p, tooske piet, viktor piet, evert roddel piet en de rest) en dan nance die de jeugdige kijkers naar de reclame praat en als klap op die vuurpijl miss belspel. Kortom het word een commercieele boel daar bij sbs, want veel jeugde kijkers gaan ze niet trekken.

      /   Reply  / 
  6. michel

    Wat een kinderachtige reacties hier. Sbs6 gaat zich in het nieuwe seizoen nog meer richten op de hele familie dus is het goed dat ze dit binnen hebben gehaald. Niet ondenkbaar is dat de Club van Sinterklaas mee verhuist want, Jetix gaat veranderen in Disney channel en het is niet zeker dat ze De Club ook overnemen. Erkomen dan hele andere series. Wel is zeker dat Koert-Jan en Sita de Nederlandse presentatoren blijven van de zender.

    SBS6 gaat nog meer doen voor de kinderen in het nieuwe seizoen zoals de zoektocht K2 zoekt K3, Ze hebben de rechten van de 3 Zoop films. De rechten van Zoop de serie zijn ook vrij (en niet meer van Nickelodeon) dus ze zouden ook dit kunnen gaan uitzenden. Verder zijn de film: Sinterklaas en het geheim van het grote boek (bioscoopfilm van vorige jaar)en de making off van de nieuwe film over Sinterklaas dit najar te zien bij de zender.

      /   Reply  / 
    1. MASIS

      Bron graag dat Jetix nu definitief Disney Channel wordt. Zonder vertrouwelijke bron hebben we natuurlijk niks aan jouw uitspraken…

        /   Reply  / 
        1. MASIS

          Heb niet alle tijd van de wereld om alle archieven van zappen.blog.nl door te spitten weet je!;)

            /   Reply  / 
  7. MASIS

    En trouwens we zijn inmiddels bijna 5 maanden verder dus of het nou echt disney wordt is nog maar de vraag. Er is nog steeds geen persbericht gekomen en ik heb nog nergens echt officieel bericht gelezen van jetix dat het verdwijnt. We wachten het af…

      /   Reply  / 
    1. michel

      Vanwaar die toon? Ben je boos om mijn reactie? Het speelt al een tijdje en alles is al bijna overgenomen door Disney. Wanneer deze daadwerkelijk alle Jetix kanalen in Europa omdoopt in Disney weet ik niet. Je kan een mailtje naar Micky Mouse sturen. Misschien dat hij meer weet.

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Hoezo voel je je persoonlijk aangevallen? Ik wil gewoon zekerheid want aan 1 of andere bericht heb ik niks.

        Ik heb hier ook maanden terug gelezen dat Jensen zeer snel zou terugkomen en tot dusver is daar helemaal niks over bekend.

        Zekerheid in het leven is fijn weet je…

          /   Reply  / 
        1. michel

          Nee dat niet maar, het gaat hier toch gewoon over leuke dingetjes en zijn toch geen dingen van levensbelang. Dat het gaat veranderen is zeker want, dat is bekent gemaakt. Ja en over Jensen. Hij en Jan Papparazi hebben zelf in alle media geroepen dat ze met wat nieuws bezig waren en dat ze snel terug zouden komen. Alleen er is geen zender of omroep die nog heeft gezegt: Ja want ze komen bij ons vanaf….. Denk niet dat we veel van ze zullen horen. Of misschien wel bij Powned ;)

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>