So You Think You Can Dance: Elize out, Dennis Weening in

Halleluja! So You Think You Can Dance krijgt een nieuwe presentator. Elize mag thuis blijven van RTL 5, in plaats daarvan is Dennis Weening aangetrokken. Het dansprogramma wordt bovendien een co-productie met de Belgen, waardoor er ook een Vlaamse host is in de vorm van An Lemmens. Dat meldt RTL Boulevard.

De switch is een idee van Remko van Westerloo, programmadirecteur van RTL 5. “Ik dacht dat kan toch niet? Ik ben een rocker, en muzikanten dansen niet”, aldus Weening.

Briljante keuze! Dennis Weening is een groot tv-talent, zo roep ik al jaren. Ken hem nog van zijn programma’s bij TV West, die hilarisch waren. Geef hem zo veel mogelijk vrijheid en je krijgt fantastische televisie.

Dennis gaf in Boulevard al aan weinig met dansen te hebben, wat voor RTL juist een motivatie was. Beetje het geval Beau van Erven Dorens bij Het Zesde Zintuig. En dat gaat vast heel goed werken.

So You Think You Can Dance komt in het najaar weer terug. Vermoedelijk zit GTST-acteur Jan Kooijman in de jury.

Zie ook:
- GTST-hunk Jan Kooijman in So You Think You Can Dance
- De eerste liveshow van So You Think You Can Dance

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “So You Think You Can Dance: Elize out, Dennis Weening in

  1. Mart

    Tja dat programma hoef ik dus niet meer te zien. Elize is wat mij betreft het grootste presentatie talent in nederland. Ze deed SYTYCD echt buitengewoon goed en daarom vind ik dit erg verrassend. Ook al heeft ze maar 1 seizoen gemaakt, ze heeft er echt haar programma van gemaakt.
    Hopelijk gaat ze binnenkort nog eens een grote amusementsshow presenteren bij rtl4. Mensen als nikki plessen en renate verbaan zijn toch een stuk minder en elize lijkt bij deze aan de kant te worden gezet. Blijkbaar was Remco dus niet tevreden. Als dat werkelijk zo is dan heeft die man echt geen verstand van zake.

      /   Reply  / 
    1. martiseenloser

      Hahahahahahah SuKKEL :D :D:D:D

        /   Reply  / 
    2. Kees

      Mart, wat een kansloze reactie heb je gegeven. Elize kan een redelijk moppie playbacken voor een BrÉÉzÀH publiek maar presenteren kan ze maar beter laten. Zeg eens eerlijk, vindt je Elize niet gewoon een ontzettend lekker wijf?

        /   Reply  / 
  2. Elizzzze

    Elize was zo’n domme doos, nog erger dan Wendy en OPGEROT =D

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Vind het wel zuur voor eliZe. Ze deed het best aardig alleen ze deed altijd zo overdreve de namen roepen. Ze had het bter het 2e seizoen samen met iemand kunnen doen (net als Wendy nu met Martijn bij xfactor). Het is toch een beetje haar progamma.
    Ook weer zo achtelijk dat het nu weer met de belgen is, ik vind dat vlaams zo irritant.

      /   Reply  / 
  4. Eva

    Vond Elize juist een aanwinst, en een aangenaam nieuw talent. Jammer dat ze het veld moet ruimen, al ben ik optimistisch over Dennis Weening. Waarom het nu weer een Vlaamse co-productie moet worden? Messtal is dat om de kosten te drukken – dus dat zal nu ook wel weer. Beetje jammer…

      /   Reply  / 
  5. Edwin

    Elize een presentatietalent????????? Heb nog nooit zo’n rampzalig domme muts een aardig format zien verknallen. Slimme zet van RTL om haar te vervangen.

      /   Reply  / 
  6. Perra

    Geen EliZe meer?!! Dan kijk ik ook niet meer!

      /   Reply  / 
  7. litter

    Ja echt een domme zet van RTL,doe dan Dennis en EliZe als duo.
    Met vlamingen en zonder Elize is het niets meer aan,dus ik kijk ook niet meer!!

      /   Reply  / 
  8. Petra

    GELUKKIG, het is een heel leuk programma maar ik ergerde me wekelijks, en met mij velen, aan dat …So you think you can daaaaaaaaaaaaaaaaaance! Hele slechte presentatrice, kan zij niks aan doen maar voordat je een show wil presentern moet je het wel leren en liefst niet op TV in de praktijk als er je zoooo slecht bent. Ik ben BLIJ en ga nu relaxt kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>