Zes juryleden in So You Think You Can Dance

De kandidaten van So You Think You Can Dance mogen hun borst natmaken. Ze worden dit seizoen beoordeeld door maar liefst zes juryleden. De Amerikaanse Dan Karaty en Euvgenia Parakhina (Dancing with the Stars) zijn gebleven, verder alleen maar nieuwe gezichten. Zoals GTST-acteur Jan Kooijman, Brahim (Idols België), hiphop-choreograaf Roberto da Costa en ballroom- en latinsdanseres Nicky Vernieuwe.
De zes zullen niet tegelijkertijd achter de jurytafel zitten maar elkaar afwisselen. De presentatie van deze Belgisch/Nederlandse show is in handen van Dennis Weening en An Lemmens.

In dit nieuwe seizoen van ‘So You Think You Can Dance’ wordt gezocht naar de meest favoriete danser van de Lage Landen. Na de audities en de bootcamp blijven alleen de allerbeste dansers over om het tegen elkaar op te nemen in de spectaculaire liveshows. Allemaal strijden ze om die felbegeerde hoofdprijs van 20.000 euro, een dansopleiding naar keuze én een rol in de nieuwe Nederlandse musical Hairspray.

Zie ook:
- So You Think You Can Dance: Elize out, Dennis Weening in
- GTST-hunk Jan Kooijman in So You Think You Can Dance
- Kredietcrisis leidt tot steeds meer Nederlands-Vlaamse co-producties

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zes juryleden in So You Think You Can Dance

  1. sam

    brahim was wel niet de winnaar van idool hij werd 4de maar wat moet hij in die jury

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>