Publiciteitsmachine maakt overuren voor Let’s Dance

De promomachine voor Let’s Dance werkt op volle toeren, zo kunnen we wel stellen. Als het niet Carlo en Irene zelf zijn die buiten Let’s Dance om aandacht vragen voor het programma, dan wel via de persberichten (wie doen er komend weekend mee?), een nippleslip, exposure in RTL Boulevard of door de deelnemers zelf. Dries Roelvink die afzegt wegens jicht of Catherine Keyl die vakkundig in het nieuws blijft als een stoplicht: doet ze wel mee, zegt ze af, laat ze zich overhalen, zegt ze geen zin te hebben, blijkt ze toch de tijd van haar leven te hebben deze week bij de repetities.

Althans, zo veel viel op te maken uit het verslagje in RTL Boulevard gisteren. Catherine Keyl ging met gespeelde tegenzin de kleedkamer in om haar sexy outfit te bewonderen. Vervolgens wat onhandig gestuntel op het podium en al snel bleek Catherine de dansers niet bij te kunnen houden. Maar ze gierde het uit van het lachen.

Catherine Keyl dus vanavond als Britney Spears. Verder worden brutale meiden Jennifer de Jong en Tatum Dagelet (beiden allang van de buis) herenigd voor een act uit Chicago. En dan zijn er nog beroepsschnabbelaars Jochem van Gelder en Dries Roelvink die langskomen. Verder zal vanavond al ‘The Mask’ gaan dansen, die publiciteitsstunt is niet zo goed uitgepakt als waar men waarschijnlijk op hoopte.

Let’s Dance, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Lieve Paul levert fors in, ander amusement onder miljoen kijkers
- RTL steelt The Mask van SBS 6 voor Let’s Dance
- Carlo Boszhard: Let’s Dance niet te melig

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Publiciteitsmachine maakt overuren voor Let’s Dance

  1. drama queen

    He bah wat een negatieve noot! De ene keer lees ik hier stukken dat RTL programma’s niet goed promoot, doen ze het meer en is het ook niet goed! Ik vind het wel een goede manier van promoten, beter dan dat overdreven schreeuwerige Amerikaanse (lees SBS).

      /   Reply  / 
  2. Mies...

    Oh god. Waarom, waarom moet die ‘hairspray’ toch weer aangehaald worden? Is het al niet genoeg in Boulevard besproken?

      /   Reply  / 
  3. S

    The Mask, duidelijk Ivan van So you Think You Can Dance…

      /   Reply  / 
    1. virgil toendang

      Helemaal Mee eens je was snel met het plaatsen van de info hahah

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>