SBS werkt met Vlaams VT4 voor Move Like Michael Jackson

De tv-oorlog rondom de zoektocht naar een Michael Jackson-imitator woedt niet alleen in Nederland. Het blijkt dat SBS 6 de handen ineen heeft geslagen met het Vlaamse VT4 voor zijn zoektocht Move Like Michael Jackson. RTL 4 werkt voor Mijn Naam Is Michael samen met VTM, waar Koen Wauters en Nicolette van Dam de show presenteren. SBS 6 wil ook voor beide landen een presentator, maar weet nog niet wie dit gaan worden. Gerard Joling is benaderd voor de presentatie.

De Belgische krant De Standaard heeft een bericht gewijd aan de tv-oorlog. Daar claimt VT4 de eerste te zijn, net als SBS in Nederland. “Wij waren eerst”, zegt VT4. “En de onze is de enige originele.”

Zie ook:
- Familie Jackson werkt mee aan SBS-programma: Move Like Michael Jackson
- Al in december audities Mijn Naam Is Michael, url van RTL
- Joling beoogd presentator Move Like Michael Jackson
- Tv-oorlog: SBS en RTL met zoektocht Michael Jackson

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “SBS werkt met Vlaams VT4 voor Move Like Michael Jackson

  1. Chiel

    Wat het eerste op tv is zullen mensen toch als ‘de eerste’ zien.

      /   Reply  / 
  2. P@trick

    RTL heeft gisteren bekend gemaakt dat ze nu al beginnen met de audities en aangezien de show in april in de theaters komt zullen ze gelijk in januari beginnen met uitzenden.
    Het wachten is dan nu dat SBS bekend gaat maken dat zij ook in januari beginnen ipv het voorjaar zoals aangekondigd, hoe kinderachtig ook, maar dat zijn we gewend van SBS.

      /   Reply  / 
  3. Flakin

    Kinderachtig van SBS?! Hoe dan ook SBS was ‘t eerst.

      /   Reply  / 
    1. Chiel

      Ze stuurden het eerste het persbericht uit, bedoel je? Alsof wij weten wie het eerste bedacht dat een zender met een MJ show zou komen.

        /   Reply  / 
  4. Laatbloeier

    Het wordt op deze manier wel spannend! Ben benieuwd welke zender het eerst alles rond heeft en hoe deze show eruit gaat zien.

      /   Reply  / 
  5. Misha

    Het is gewoon zielig…kunnen ze niet normaal doen?

      /   Reply  / 
  6. Lahoucine

    Heb vandaag een auditie gedaan,,ze zoeken niet naar Michael dance maar meer break of flamengo dansers..Was een dikke freakshow,hoe gekker je overkomt hoe meer kans je maakt..waarom noemen ze het niet ,show of de weirds ? Had een oudje van 50jaar langs me die geen enkel ritme in haar lichaam had en toch doorging . Move like Michael jackson in Engeland was het een dikke flop..hier zal het niets anders zijn.Waarom noemen ze het Move like Michael Jackson als ze niet willen dat je zoals hem danst..noem het dan wat anders..Ze hebben zijn naam gebruikt om mensen te lokken. Vond het zo jammer dat ik niet met My name is Michael heb meegedaan . Misleiden van mensen met valse informatie dat Jermaine Jackson in jury aanwezig zal zijn om een maand later te vernemen dat hij niet komt .
    Zoals Michael zei de show wereld is niets dan een illusie .
    Niets dan chaos en geen enkele organisatie .. Ze vroegen zelfs of we niet beter op muziek van justin timberlake wilden dansen..ik had het toen moeten weten,dat er iets niet klopt. toneel en musical dansers die gaan bepalen of jij Michael kunt dansen .Onzin,,Lavelle S.. hebben we niet gezien ,eerste auditie was met tien op een klein podium en 2 onbekende juryleden moeten tussen al dat gedans uit kunnen maken of je het hebt en als je achter staat heb je pech . Je zou breaken of bublingen op muziek van Michael,,wie verzint zulke onzin . Verontwaardigd en misleid… sbs en vt4 you suck

      /   Reply  / 
  7. Laatbloeier

    Had jij dan verwacht dat Jermaine Jackson en Lavelle Smith bij de audities zouden zijn? Zelfs bij het zoeken van dansers voor ‘This is it’ waren er audities/voorselecties en Michael Jackson kwam er pas op het laatst aan te pas om de definitieve keuze te bepalen.
    Voor de rest klinken jouw belevenissen niet hoopvol voor wat wij straks te zien gaan krijgen. Ik mag Albert Verlinde niet, maar de organisatie van ‘My name is Michael’ heeft hij wel voor elkaar.
    Jammer voor je dat het zo teleurstellend is verlopen.

      /   Reply  / 
  8. Lahoucine

    Lavell S, is zelf een niet al te grootte danser,hij staat bekend als choreograaf voor beyoncy en andere zangers..maar bij Michael fungeerde hij als achtergrond danser bij zijn tournee..hij bakte er weinig van en was veel te zwaar.Dat terzijde,,,het gaat mij om duidelijkheid,,niet Michael Jackson’s naam gebruiken om de mensen te misleiden..Er werd nergens vermeld dat ze niet zoeken naar Michael Jackson dansers,,de titel luidt toch move like Michael Jackson !!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>