Kijkcijfers vrijdag: Laatste Philip Freriks scoort 1,9 miljoen

Philip Freriks heeft afscheid genomen van het NOS Journaal. In de acht uur editie van gisteren sprak hij de kijkers een afscheid toe met veel dankbaarheid, de NOS had een beschaafd filmpje met de grootste nieuwsgebeurtenissen door Freriks gemaakt. Naar zijn zwanenzang keken 1,9 miljoen kijkers en daarmee is het NOS Journaal de nummer 1 in de kijkcijfer top 25 van SKO. Popstars was het best bekeken amusement met 1,7 miljoen kijkers.

Ranking the Stars is hard op weg naar de oude vertrouwde kijkcijfers nu Paul de Leeuw terug is. Naar de eerste uit acht afleveringen keken gisteren 874 duizend mensen. De laatste De Wereld Draait Door voor de winterstop met een terugblik op het voorbije jaar trok 1,2 miljoen kijkers.

De Gouden Loeki op Nederland 1 boeide 1,3 miljoen kijkers. Aansluitend is De TV Show uitgezonden met opnieuw Philip Freriks, waar dit keer 1,6 miljoen mensen op afstemden.

RTL 4 scoorde het beste met GTST, waar 1,2 miljoen mensen naar keken. Voetbalvrouwen was goed voor 705 duizend kijkers en Typisch RTL deed 512 duizend kijkers.

Zie ook:
- Charlotte en Mandy naar uitslagshow Popstars
- Reclame Heineken wint Gouden Loeki, waardeloze uitzending
- Kijkcijfers zaterdag: RTL weer aan kop
- Kijkcijfers vrijdag: SBS 6 weer grote winnaar
- Kijkcijfers zondag: Joran-tapes Peter R. de Vries matig bekeken

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Laatste Philip Freriks scoort 1,9 miljoen

  1. Anno

    ”Typisch RTL deed 512 duizend kijkers”

    deed??

      /   Reply  / 
    1. MASIS

      Dat klinkt….een beetje fout laten we maar zeggen:P

        /   Reply  / 
  2. el-g

    gister heerlijk zapavondje gehad; Serious Request TV… wat was Maxima leuk! DWDD: echt… die Yvonne Jaspers moet zich alleen met boeren bezig houden en zelfs die beledigde ze! Ranking the Stars was weeer ouderwets leuk!

      /   Reply  / 
    1. Ariane

      Tja, die Yvon Jaspers is absoluut agressieopwekkend:een oubollige en moraalridderige theemuts, ideale pitspoes voor het CDA. Op de site van DWDD wordt altijd erg veel gezeurd over de keuze van de gasten, maar in haar geval wat mij betreft zeker terecht. RTS was idd weer erg leuk ondanks de over het algemeen mij weinig zeggende panelleden.Ik zal de komende dagen Serious Request ook zeker weer gaan volgen.
      Weet iemand of Freriks nu met pensioen gaat? Ik zal hem zeker missen. Rob Trip is wat ‘neutraler’, maar ook erg goed.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>