Beau van Erven Dorens vanavond in 5 Jaar Later

Beau van Erven Dorens heeft van zijn hart nooit een moordkuil gemaakt. We kunnen in 5 Jaar Later vanavond dus een openhartig gesprek verwachten, als Jeroen Pauw hem confronteert met zijn uitspraken uit 2004. Beau is dan nog de grote man in de vooravond van RTL 4, maar het avontuur bij Talpa lonkt. Bovendien worstelt Beau met de tijdsindeling naar zijn gezin toe en de vurige wens door te breken als schrijver.

Inmiddels kunnen we terugblikken en weten we dat Beau het niet makkelijk heeft gehad bij Talpa, zich revancheerde bij RTL 4 om deze zomer over te stappen naar SBS 6. Daar is hij sindskort de grote belofte, met name van zijn reportageprogramma De Wereld van Beau worden grote dingen verwacht in 2010.

Wat we vanavond kunnen verwachten volgens de makers: “Beau is bijzonder openhartig en vertelt de ene na de andere pijnlijk grappige anekdote over zijn Boulevard-periode en dan met name over zijn relatie met Albert Verlinde.”

5 Jaar Later, 23.00 uur, NPS

Zie ook:
- Jack Spijkerman eerste gast in 5 Jaar Later
- Jan Smit in tweede serie 5 Jaar Later
- Een goed gesprek met Jeroen Pauw, 5 Jaar Later

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Beau van Erven Dorens vanavond in 5 Jaar Later

  1. Sandra

    Ik denk dat het wel een leuke uitzending wordt.

      /   Reply  / 
  2. mark

    aflevering gezien: jezus wat komt die Albert Verlinde er SLECHT vanaf zeg !! nu toch echt wel duidelijk wat voor walchelijke, valse en scheinheilige man dit is !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Maartje

    Leuke uitzending, met veel plezier gekeken naar de mimiek van zowel Jeroen Pauw als Beau van Erven dorens, een integere, vurige en gevoelige belhamel met veel dromen voor de toekomst.

      /   Reply  / 
  4. anja

    Wat ben jij een heerlijke man…..Als ik je “hoor” ben je een kakker…maar als ik naar je “luister” hoor ik een geweldige vent!!
    Je vrouw en kinderen kunnen trots op je zijn.
    Open, eerlijk ik begreep precies wat je bedoelde.
    Heb genoten van het programma!!!
    Het ga je goed Beau!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>