Heleen van Royen zwaait de scepter bij RTL Boulevard

Ze zijn een tijdje weggeweest, maar de gasthoofdredacteur maakt vanavond zijn rentree bij RTL Boulevard. Het is Heleen van Royen die vandaag de touwtjes in handen heeft om even schaamteloos promotie te doen voor haar nieuwe boek De Mannentester. Zoals altijd mag de persoon van dit erebaantje een paar onderwerpen zelf op de agenda zetten. Heleen koos voor een interview met tennisser Raymond Sluyter en haar vriendin Marlies Dekkers. Verder een reportage van het gezin Van Royen in Portugal. Voor de liefhebber.

RTL Boulevard, 18.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Een zomer RTL Boulevard… ik mis Albert
- RTL Boulevard scoort dubbelinterview Wesley en Yolanthe

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Heleen van Royen zwaait de scepter bij RTL Boulevard

  1. d. roothaert

    Optreden bij RTL boelevard erg beroerd voor vrouwen. Heleen maakte een zeer belabberde kortzichtige opmerking over vrouwen tegenover mannen.Heleen vind dat mannen superieur blijven aan vrouwen, ik had van haar meer inlelligentie verwacht dan deze eenzijdige visie. Heleen, bedankt namens alle vrouwen die hun eigenwaarde hoog in het vaandel hebben en de nuance zoeken en op zoek zijn naar de balans tussen mannen en vrouwen…. Verf je haar blond, past beter bij je.

      /   Reply  / 
    1. Esther

      Dat fragment bij Boulevard stoorde mij ook. Ik word zo moe van Heleen ‘kijk mij eens een Milf zijn’ van Rooyen. Er is zeker niets mis met het verkopen van veel boeken en slimme marketing, maar ze doet vaak net iets te pretentieus over de literaire waarde van haar werk en dat valt reuze mee.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>