Jack Spijkerman stiekem aan de slag voor Vara

De Vara komt met een nieuw satirisch programma en daar werkt Jack Spijkerman aan mee. Dat heeft hij gisteren onthuld in 5 Jaar Later, het interviewprogramma met Jeroen Pauw. “Achter de schermen denk ik stiekem mee aan een nieuw satirisch programma bij de Vara. Gewoon, als privépersoon. Omdat ik het leuk vind.”

In 5 Jaar Later (992 duizend kijkers) kwam Jacks overstap naar Talpa uitgebreid aan bod. En met de uitleg van Jack klonk het allemaal heel plausibel. Niet ontevreden bij de Vara maar wel een akkefietje met de toenmalige voorzitter Vera Keur, over het niet mogen produceren van programma’s. En John de Mol die hem die vrijheid wel geeft. “Een kans uit duizenden!”

Jack benadrukte gisteravond ook weer hoe zeer John de Mol zich heeft ingezet voor hem na het verdwijnen van Talpa. De twee maken samen het programma Wat Vindt Nederland, dat in het nieuwe jaar terugkeert bij RTL 4. Dat terwijl Jack vijf jaar terug voorspelde anno nu niet meer op televisie te zijn, omdat hij achter de schermen wilde werken.

Toch nam Pauw niet alles klakkeloos aan. Hij bleef lang hameren op dat productiebedrijf dat Jack is begonnen bij zijn overstap naar Talpa. Dat het niet is gelukt, dat het niet had kunnen lukken omdat al zijn tijd opging aan Koppensnellers en hoe het er nu voorstaat. Aangezien Jack nu volle werkweken draait voor Wat Vindt Nederland.

Mooi gesprek, terug te zien op Uitzendinggemist. Vanavond in 5 Jaar Later opiniepeiler Maurice de Hond.

Zie ook:
- Jack Spijkerman eerste gast in 5 Jaar Later
- LOL! Jack Spijkerman in 5 Jaar Later
- Jan Smit in tweede serie 5 Jaar Later

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jack Spijkerman stiekem aan de slag voor Vara

  1. Daphne

    “[...] Omdat ik het leuk vindt.” Ehm… vinD.

      /   Reply  / 
  2. Piem

    als Jack het zegt is het met dt!

      /   Reply  / 
  3. Bupatih

    Heeft Jack ooit iets gezegd over dat ‘Tien’-fragment met Jomanda? Ooit zijn excuses aangeboden of zo? Iemand?

      /   Reply  / 
    1. Ben Profijt

      Als je de uitzending had bekeken, had je gezien dat Jack daar een reactie op geeft. Ergens tijdens de laatste tien minuten geloof ik van het programma. Zoals eerder vermeld, terug te zien op Uitzendinggemist.nl

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>