Dyanne Beekman verlaat Net 5 voor RTL

Op de valreep van 2008 is er nog een transfer in medialand. Dyanne Beekman zal in het nieuwe jaar geen programma’s meer maken voor Net 5. Wel is ze straks bij RTL te zien met het nieuwe programma Wat Je Ziet Ben Je Zelf, meldt De Telegraaf. Relaties die wel een oppepper kunnen gebruiken, krijgen dat in de vorm van een make-over.

Dyanne Beekman maakte altijd Passion for Fashion bij Net 5. Maar toen ze over haar hond struikelde en daardoor enige tijd uitgeschakeld was, nam Jennifer Hoffman tijdelijk de honneurs waar. Dat blijkt nu een definitieve breuk te zijn geweest.

Zelf ben ik verder geen styling-deskundige, maar die Dyanne Beekman bakt er toch weinig van. Ze is onder andere de stylist van Wendy van Dijk, maar ze was ook de vrouw die een aantal jaar terug de kabeltrui bij Marco Borsato introduceerde. Borsato wist niet hoe snel hij vervolgens een andere stylist moest opzoeken.

Bij welke RTL-zender Dyanne komt en op welk tijdstip, is nog niet bekend.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dyanne Beekman verlaat Net 5 voor RTL

  1. Frank

    Hopelijk op RTL 8, ergens om 22.00 uur op maandagavond! Zo heeft niemand er last van…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>