Dyanne Beekman legt werk voor RTL 4 alweer neer

Niet minder dan 290 duizend kijkers stemden vorige week af op Wat Je Ziet Ben Je Zelf, het nieuwe modeprogramma van Dyanne Beekman op RTL 4. Geen succes dus en de styliste maakt vandaag bekend even te stoppen. Ze wil zich focussen op het moederschap. “Het evenement Fashion in Focus, mijn eigen collecties, stijladvies op Wehkamp.nl, de samenwerking met magazine Vrouw en het programma Wat je ziet ben je zelf. Ik heb heel veel van mijn lijf gevergd. Dat kan niet langer. RTL-programmadirecteur Erland Galjaard was heel begripvol. Er zijn vier afleveringen klaar, we gaan later dit jaar verder.” Vreemde gang van zaken. Je had ook al je andere klusjes even neer kunnen leggen en doorgaan met dit programma bij je nieuwe werkgever. Curieus.

Zie ook:
- Het debuut van Dyanne Beekman bij RTL 4

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Dyanne Beekman legt werk voor RTL 4 alweer neer

  1. PINHEAD

    Vindt je het gek om als het pas om half 11 uitgezonden wordt

      /   Reply  / 
  2. Brian

    Off topic nieuw programma RTL4:
    Torenhoge Schulden? Een Dubbeltje Op Zijn Kant is een programma waarin mensen die niet uitkomen met hun inkomen, advies krijgen over hoe zij de situatie kunnen verbeteren.

    In overleg met de deelnemers worden maatregelen genomen. Na een paar weken wordt er gekeken of de hoofdpersonen lukt de adviezen op te volgen.

    Presentatie: John Williams

    Geldproblemen? Sta je altijd rood? Of is jouw salaris na een week alweer op? In een nieuwe serie van het programma willen we mensen die in geldproblemen zitten helpen om hun financiën op orde te krijgen.

    GEEF JE NU OP!

      /   Reply  / 
    1. Dario

      Ga weg Brian, spamkabouter!

        /   Reply  / 
    2. Joane Terzol

      ik zou mij graag willen aanmelden. ik ben student en alleeenstaande moeder met toren hoge schulden. Ik zie door de bomen het bos niet meer.

        /   Reply  / 
  3. Kees

    Wie heeft de moed opgebracht om Dyanne Beekman vol te blaffen?

      /   Reply  / 
  4. Job

    Vanacht bij haar ingebroken in bedrijfspand Naarden

      /   Reply  / 
  5. sannie

    in een tijdsbestek van 3 jaar hebben mijn man en ik schulden gekregen wat eigenlijk niet de bedoeling was.. voor niemand in feite hè..
    maar zijn verplichtingen die al meer dan een jaar lopen die we niet bewust gemaakt zijn destijds.. kan dit niet uitleggen hier nu in 2 zinnen n.l.
    maar je raakt van de regen in de drup
    we proberen er alles aan te doen , mijn man heeft momenteel ook geen baan, een uitkering die stopt a.s. eind april en ik werk met mijn bijna 53 jaar 7 dagen per week om toch een redelijk bedrag eind van de maand bij elkaar te krijgen,zodat de echt belangrijke rekeningen zoals huur etc toch als eerste te kunnen betalen omdat je dan wel nog steeds een dak boven je hoofd hebt.. de rest proberen we te regelen,maar je valt steeds verder weg zo. Tevens ken ik dit niet, zo ben ik niet opgevoed,en raak er steeds meer gestresst van en klachten ook lichamelijk daardoor.
    Kunt U ons helpen aub?
    voor alles is ene oplossing is mij altijd geleerd , wil alleen de goede weg bewandelen.
    Dank U voor Uw aandacht
    vr.gr. een bijna ‘wanhopige’echtgenoot

      /   Reply  / 
  6. kevin

    ik weet niet zo goed waar ik moet beginne.
    mijn vrouw en ik hebben een huis gekocht en toen we hier in het huis kwamen te zitten werd mijn vrouw zwanger wat niet de planning was maar we zijn heel blij met onze dochtertje.
    en niet lang daarna hebben we een nieuwe auto gekocht waar we dus heel veel problemen mee kregen motor ging kapot geen garantie meer heel veel moes nieuw gemaakt worden wat we niet konden betalen nu zit ik zelf ook zonder werk en de hypotheek loopt maar op en ik en mijn vrouw kunne het niet meer aan . we hebben al verschillende keren gebrobeerd om hulp te vragen maar het baat niet als we zo door gaan staan we zo op straat met ons dochtertje . wij vragen om hulp nee wij roepen om hulp .ik heb heel vaak las van migraine door de stress mijn vrouw raakt overspanne van al dat stress al onze vrienden hebben het aff laten weten ik mijn vrouw en ons dochterje staan er alleen voor en we weten niet meer wat we doen moeten daarom roepen wij om hulp .
    met vriendelijke groeten kevin jessica en jennifer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>