Zeg ‘ns Aaa duikt onder het miljoen

Begin maart keken er 2 miljoen mensen naar de eerste aflevering van Zeg ‘ns Aaa op RTL 4. Sindsdien zit de comedy in een neerwaartse spiraal waarbij gisteren voor het eerst de miljoen kijkers is doorbroken. Om precies te zijn keken er 854 duizend mensen naar de avonturen van Mien Dobbelsteen en de familie Van der Ploeg. Volgende week staat er een speciale Koninginnedag-uitzending op de rol.

Bij de kijkcijfers van zaterdag zijn de rollen tussen Paul de Leeuw en Linda de Mol weer eens omgedraaid. Paul wist 12.000 kijkers meer te trekken dan zijn concullega. In het programma zong hij een uniek duet (video) met de Britse zangeres Adele.

Zie ook:
- Zeg ‘ns Aaa sterk uit de startblokken
- Hoge verwachtingen van nieuwe serie Zeg ‘ns Aaa
- Paul legt het ook op zondag tegen Linda af

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Zeg ‘ns Aaa duikt onder het miljoen

  1. Ray

    Het is toch ook heel, heeeeel slecht dat zeg ‘n Aaa? Slecht geacteerd, slechte dialogen, humorloos.

      /   Reply  / 
  2. Sandra

    Zeg eens Aaa is ook niets aan.
    Ik keb bij mij niemand op het werk die het leuk vindt.
    Ik zelf vindt het overigens ook niet leuk.
    Het is saai, gaat nergens over.
    En die acteurs proberen de tijd van toen na te doen.
    Dat werkt niet, gewoon ermee stoppen dus.

      /   Reply  / 
  3. sleurhutje

    Dat gegil van die Mien vreselijk
    Het zelfde als de tv kantine slecht gecopieerd

      /   Reply  / 
  4. www.tvblog.web-log.nl

    Om heel eerlijk te zijn vind ik het een beetje saai. Haal Kees en Co terug. Dat was leuk en humor.

      /   Reply  / 
  5. Mart

    Heb het een kans gegeven maar naar 2 afleveringen heb ik het voor gezien gehouden. Te oudbollig voor deze tijd. De zogenaamde grappen die ze erin hebben zitten zijn grappen van 30 jaar geleden. En dan nog eens zo’n schreeuwende carry tefsen. Nee ik zie liever weer eens een comedy als het zonnetje in huis of kees en co.Nieuwe flodder achtige serie zou helemaal top zijn. Nee als ik rtl4 was zou ik niet doorgaan met zeg ‘ns Aaa

      /   Reply  / 
  6. Tommy

    Ik vond Het Schaep pas slecht ik vind Zeg ns Aaa redelijk als je het vergelijkt met bijv Kinderen geen Bezwaar.

      /   Reply  / 
  7. Zo

    misschien niet de beste scenarioschrijver bij zeg n s aaa? maarja tegenwoordig zijn we snel ergens op uitgekeken, die programma’s beginnen met hoge kijkcijfers en er word gelijk gedacht dat het kijkcijferkannonen zijn. misschien moest rtl wel wat minder zeg n s aaa’s afleveringen maken.

    wie kijkt er trouwens nog naar de hoofdprijs en HGT? die twee kunnen ook te boek als flops.

    Ik vind die kijkcijfers trouwens maar onbetrouwbaar? toch vreemd dat er van de 16 miljoen nederlanders er maar 800.000 HGT kijken. gewoon iedereen digitale televisie en van iedereen meten, dat is betrouwbaarder. Met de technologie van tegenwoordig moet dat wel lukken.

      /   Reply  / 
  8. PINHEAD

    Het komt ook door het warme weer,dan zijn de kijkerscijfers veel lager, want heel veel mensen zitten dan nog op een terrasje of in de tuin

      /   Reply  / 
  9. Jeff0

    De koningendag aflevering is echt HEEEL leuk
    ben bij de opnames geweest, zeker de moeite waard om te kijken!!!

      /   Reply  / 
  10. Laila

    Nee, vreselijk dat Zeg ‘ns Aaa. Die Mien D. wekt bij mij alleen maar irritatie op! Ik zap zelfs al snel weg als er een voorstukje van op de tv komt!

      /   Reply  / 
  11. TVSITES

    Hallo allemaal,

    Jammer dat er zovelen ‘negatief’ zijn over de nieuwe Zeg ‘ns Aaa. waarschijnlijk moeten veel mensen er weer aan wannen. Eindelijk weer eens een serie waar seks geen grote hoofdrol speelt. Kijk maar eens naar Kinderen geen bezwaar. Daar speelt seks een grote rol. Ook zit er in Zeg ‘ns Aaa wel terdege humor. Maar de opzet van een serie is dit is dat je als kijker soms moet doordenken om dat te begrijpen. Helaas past dat soms niet meer in deze tijd. Kijkers willen kant en klare grappen die een ieder begrijpt, waar voor je geen moeite hoeft te doen. Helaas worden we de laatste jaren steeds luier en rijden het liefst met de auto naar de brievenbus, terwijl die maar vijf meter bij ons vandaag staat. Waar zijn we toch mee bezig? Een serie als ‘Zeg ‘ns Aaa,’ is te derdege actueel. Er wordt ingespeeld op de kredietcrisis e.d. Ook Mientje wordt moderner (helaas soms, want de stuggere Mien paste er beter bij), maar toch kan Mien niet helemaal veranderen. Haar ‘krijsstem,’ hoort daar nu eenmaal bij. Ze is in de loop der jaren alleen maar scheller geworden. Daar kan zij ook niets aan doen.
    Veel mensen zien de nieuwe serie als ‘nieuwe comedy’ dat is het ook als je het niet kent, maar de serie is een vervolg op de oude serie. Ga maar na: jou interieur, mening of houding veranderd ook in twintig jaar door levenservaringen. Zo is dat ook met de karakters uit de serie. Het zou erg nep als ze er werkelijk ‘een hele nieuwe serie’ van hadden gemaakt.

    Dergelijke series als “Zeg ‘ns Aa,” “Oppassen!!!”, “Kees en Co,” “Het zonnetje in huis,’ “Toen Was Geluk Heel Gewoon,” waren top. Dit is de eerste stap om een dergelijke ‘normale serie’ weer op de buis te brengen en dan weg met die troep als “kinderen geen bezwaar, Vrienden voor het leven, SamSam en vooral Goede tijden, Selchte tijden. Als het over het over slechte acteerwerk hebt: Goede tijden, slechte tijden, dat is pas slechte acteerwerk. Dat kan mijn broertje van drie ook nog wel. En ik spreek uit ervaring. (Ben zelf ook acteur). De echte ‘goede’ acteurs willen ook niet meedoen in GTST. En als ze meedoen zitten ze om werk verlegen om om geld te kort. Het is dan een grijp naar geld of bekendheid. Jammer dat Annete Barlo zzich daartoe verlaagt, want zij behoort ook tot een van de ‘betere acteurs’.

    Wil je meer weten over comedyseries, zelf weer een bekijken, surf dan naar onze dochterpagina: http://www.tvonline.startbewijs.nl, daar vind je alle series op een rij en kun je ze gratis bekijken!

      /   Reply  / 
  12. André de Hooge

    De serie Zeg ‘ns AAA uit de jaren 80 vond ik steengoed (heb ze enige tijd geleden op DVD gekocht en kijk ze nog regelmatig)!!

    De nieuwe moderne versie vind ik waardeloos!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>