Eva Media schaaft aan tv-programma voor Wendy van Dijk

Wat de volgende klus van Wendy van Dijk wordt, is nog even onbekend. De presentatrice heeft net X Factor afgerond en zou bezig zijn de titel Ushi & Van Dijk nieuw leven in te blazen. Op de najaarspresentatie van RTL moet meer duidelijk worden, al weet Veronica Magazine te melden dat Eva Media bezig is een format voor Wendy te ontwikkelen. Het productiehuis van Paul de Leeuw heeft zelfs al een pilot opgenomen. Maar de programmaleiding van RTL heeft dat teruggestuurd naar de montagetafel.

“De teleurstelling bij de makers en Wendy zelf was groot toen de programmaleiding van RTL besloot het programma af te keuren”, schrijft de tv-gids. “Pikant detail is dat Erland Galjaard, de nieuwe liefde van Wendy, een van de programmabazen is. De proefuitzending werd in de getoonde opzet onvoldoende sterk gevonden om op zender te komen. Naar verluidt zijn de makers, onder wie Paul de Leeuw, inmiddels gestart om de show op te poetsen naar de wensen van RTL.”

Dat is op zich helemaal geen schande. Ik zou het eerder verstandig willen noemen. Wendy heeft dit jaar gescoord met X Factor, maar haar vorige twee programma’s – allebei helemaal nieuw – zijn geflopt. Als RTL en Wendy haar carrière zo optimaal willen houden, moet een derde flop worden voorkomen.

Overigens heeft Eva Media voor talloze presentatoren een format ontwikkeld of is daarmee bezig. Het productiehuis gelooft in de kracht van een tv-persoonlijkheid en bouwt daar een programma omheen. In plaats van eerst een programma bedenken en daar dan het meest geschikte poppetje te zoeken.

Zie ook:
- Geruchten terugkeer Ushi & Van Dijk duiken weer op
- Wordt 2009 het jaar van Paul de Leeuws Eva Media?
- Paul de Leeuw twittert nu ook

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eva Media schaaft aan tv-programma voor Wendy van Dijk

  1. sleurhutje

    Ik ben klaar met Wendy
    Gatver wat een nepwijf

      /   Reply  / 
  2. chris

    Wendy is wel leuk, alleen jammer van die flops.

      /   Reply  / 
  3. Jeffrey

    Ik hoor wel de hele tijd dat ze bezig zijn met van alles, maar voor de rest hoor je er niks meer over..

      /   Reply  / 
  4. Nick

    twee flops?
    MDW en?

      /   Reply  / 
  5. Herman Roggeveen Auteur

    flops: Million Dollar Wedding en Heel Holland Helpt

    Over Eva Media: daar gaat gewoon wat tijd overheen. Ze zijn pas afgelopen najaar begonnen en veel programmaschema’s zijn al maanden van te voren vastgelegd. Vanaf dit najaar verwacht ik meer Eva Media-producties op tv.

    Overigens heb je al kunnen kijken naar Mooi! Weer de Leeuw, Top of Flop, Van der Vorst Ziet Sterren. En zekere toevoegingen zijn die talkshow van Daphne Bunskoek, Lieve Paul en zeer waarschijnlijk ook Seth & Fiona.

      /   Reply  / 
    1. Jeffrey

      Mooi weer de leeuw was er ook al toen EVA er nog niet was. Niet dat ik tegen EVA ben ofzo, maar dat viel mij op.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>