Natasja Froger: Ik blijf bij SBS en RTL

Natasja Froger weet het zeker: zij zal in het nieuwe jaar programma’s gaan maken voor SBS 6 en RTL 4. Vorige maand werd bekend dat ze bij de zender Bonje met de Buren gaat presenteren, samen met John Williams. Een dag later liet SBS weten dat het contract dat die maand afliep, niet zal worden verlengd. De nog op stapel liggende reeks Hart in Aktie leek het laatste wapenfeit van Froger voor SBS worden. Maar van een overstap naar RTL is geen sprake, vertelt ze deze week in Privé.

“Veel mensen hebben het idee dat ik weg ben bij SBS, maar dat is onzin. Ik ben in de luxe positie dat ik voor twee werkgevers programma’s mag maken. Het is een zelfde constructie als Peter R. de Vries, John van den Heuvel en Hans Kraay Jr. hebben.”

Ze vervolgt: “Mijn contract bij SBS liep vorig jaar af, maag ik kon op freelance-basis doorgaan. De uitzendingen van Hart in Aktie gaan 24 februari van start. Als de kijkcijfers goed zijn, gaan we in het najaar gewoon verder. Zo’n zelfde afspraak heb ik ook met RTL. Ik wil mij niet meer verbinden aan één zender, omdat ik wel mijn vrijheid wil.”

Ik wil niet al te sceptisch zijn, maar eerst zien en dan geloven. Haar drie SBS-collega’s zijn weliswaar bij de RTL-zenders te zien, maar dan als deskundigen. Niet als programmamakers of presentator. Zeker wanneer de RTL-versie van Hart in Aktie met Wendy van Dijk en Natasja Froger doorgang vindt, lijkt het me heel raar als ze een nagenoeg identiek programma voor SBS blijft maken.

Zie ook:
- ‘Wendy en Natasja samen in Hart in Aktie 2.0′
- SBS niet verder met Natasja Froger na contract RTL
- RTL haalt Natasja Froger binnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Natasja Froger: Ik blijf bij SBS en RTL

  1. Judith

    Wat een oud mens om te zien!!!Omdat ze de vrouw is van een flopper, moet zij maar gelijk talent hebben!11

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>