Kijkcijfers vrijdag: 4000ste GTST scoort 1,6 miljoen

De kijker heeft GTST een mooi jubileumcadeautje gegeven. Naar de dubbele 4000ste aflevering keken maar liefst 1,6 miljoen kijkers. De score kwam slechts 12.000 kijkers onder het seizoensrecord van 1 januari uit. RTL 4 beleefde sowieso een goeie avond; X Factor is door 1,5 miljoen mensen bekeken en Van der Vorst Ziet Sterren kwam uit op 829 duizend kijkers.

Nederland 1 is een goeie tweede met hoge scores voor Pauw & Witteman (1,3 miljoen), Flikken Maastricht (1,3 miljoen) en De TV Show op Reis (1,1 miljoen). De nieuwe soap van Danny de Munk scoort tegenvallend met slechts 828 duizend kijkers.

SBS 6 legt het opnieuw af tegen de concurrentie. De Nieuwe Uri Geller komt uit op 718 duizend kijkers, Hart van Nederland moet het doen met 1,2 miljoen kijkers.

Op Nederland 3 lijkt Gehaktdag te stabiliseren rond de 500 duizend kijkers, gisteren zlefs 542 duizend kijkers. Hints revancheerde van een eerdere dramatische score en komt uit op 574 duizend kijkers. VOC trekt aansluitend 203 duizend belangstellenden. DWDD blijft de knaller van Nederland 3 met 1,2 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Joran spreekt tot 900 duizend kijkers
- Kijkcijfers: Ploegenachtervolging trekt 2,7 miljoen kijkers
- Kijkcijfers: X Factor scoort, Hints en Uri Geller glijden weg

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: 4000ste GTST scoort 1,6 miljoen

  1. B.K.

    Goede cijfers voor RTL 4. Van de Nieuwe Uri Geller blijft niet veel meer over. Als het zo door gaat zal het programma niet snel weer terugkeren, dus dan vraag ik mij af wat we dan gaan krijgen op vrijdagavond.

    Overigens Herman, het woordt ‘goeie’ staat een beetje slordig en is dan ook geen Nederlands. Je kan dat beter veranderen in ‘goede’.

      /   Reply  / 
    1. B.K.

      Oeh, dat is een slordige fout van mij: woordt :P . Ik bedoel uiteraard woord.

        /   Reply  / 
  2. rob

    waneer beginnen de live shows van uri geller.mischien dat het dan iets beter word bekeken….,hoe veel weken duurt dit programma totaal..???.

      /   Reply  / 
  3. Femke fan

    Iemand gisteren Femke gezien bij X-factor? Dat meisje met een hersentumor.. heb een filmpje van haar gevonden.. 5 jaar geleden.

    http://www.youtube.com/watch?v=f4UFW6MizI0

    Wat een verschrikkelijke ziekte is het toch.. wat een verschil met hoe ze er nu uitziet.

      /   Reply  / 
    1. michael

      Inderdaad zeg! Wist niet dat zij dit was!

        /   Reply  / 
  4. Zo

    Gehaktdag is echt een raar programma…het leek wel alsof ze met in plaats van tegen Paay waren. Als je naar de roast of…kijkt worden de bekende amerikanen helemaal afgemaakt…maar dit programma is echt heel mild.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>