Patricia Paay naar RTL Boulevard

Patricia Paay is de nieuwe vaste vervanger van Albert Verlinde bij RTL Boulevard. Vanmiddag tekent ze het contract bij RTL, waar ze dus meer zal doen dan alleen het showbiz-programma. Het is meteen een definitieve overstap, bij SBS 6 zien we Paay dus niet meer terug als jurylid van Popstars.

SBS-voorlichter Erik Dekker bevestigt bij Shownieuws dat Paay is vertrokken bij de zender: “SBS heeft haar een aanbod gedaan om dit najaar opnieuw plaats te nemen in de jury van Popstars, maar niet tegen elke prijs. Zij is daarop met RTL in gesprek gegaan en zij hebben haar een aantrekkelijker voorstel gedaan. Wij willen haar niet de hoofdprijs betalen. Vanmiddag gaat Paay een contract tekenen bij RTL.”

De site meldt dat Holland’s Got Talent is overgenomen door RTL, waar Paay dan opnieuw als jurylid zal plaatsnemen. Eerder gaf Patricia al aan graag een talkshow te willen doen, om ‘de Nederlandse Oprah’ te worden.

Toen Paay in december werd uitgemaakt voor aandachtsgeil naar aanleiding van haar Playboy-shoot, vond ik dat nog wat overtrokken. Maar de laatste tijd lijkt ze allerlei fotografen en cameraploegen in te fluisteren wanneer ze weer ergens opduikt in een pikante of genante situatie. Ikzelf vond het wat beschamend worden, maar bij RTL Boulevard zien ze blijkbaar wel iets in Paay.

Onlangs vertrokken Gordon en Renate Verbaan als vervangers van Verlinde, de laatste weken werd hij waargenomen door Bridget Maasland en Eric van Tijn.

Zie ook:
- ‘Allround’ Patricia Paay: Geen soap, wel datingshow
- Gerard Joling ontdaan door overstap Patricia Paay
- RTL heeft eigen soap voor Patricia Paay in gedachten
- Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen
- Patricia Paay bij DWDD: Ging Theo Maassen te ver?
- Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “Patricia Paay naar RTL Boulevard

  1. Bart

    Wéér een rede minder om Boulevard te kijken…

      /   Reply  / 
  2. Johan

    Ik dacht dat het programma met Albert V. niet verder kon zakken…

      /   Reply  / 
  3. Levi

    Hegh bah…maar Hollands Got Tallent past wel beter bij RTL..

    Beter doen ze de jury samen met Vlaanderen dan deze aandachtsgeileoma…

    JURY IDEE; Eric van Tijn, Kristel Verbeke of Karen Damen (K3) en die dikke circus man..

    Want Patricia & Gordon wordt echt dikke bitchfight…

      /   Reply  / 
  4. Bas

    Wat een humor hebben die zenders ook

      /   Reply  / 
  5. Mike

    Vreselijk, valt me tegen van RTL

      /   Reply  / 
  6. JaJa

    Ik vind het leuk, maar… 1 april?

      /   Reply  / 
      1. Poe

        Hihi..owja, dat zou ook wel een geslaagde 1 april grap voor La Paay zijn; wordt ze in de zeik genomen en krijgt ze lekker geen contract bij RTL…

          /   Reply  / 
  7. Martijn

    Huh, wat moet Rtl nou met deze ordinaire vrouw????
    Ben overigens wel benieuwd of rtl hollands got talent met meer kwaliteit kan brengen. Vast aangetrokken voor de vrijdagavond, zodat ze daar geen series meer hoeven te programmeren en ze samen met x factor en idols 3 grote vrijdagavondshows in huis hebben.

      /   Reply  / 
  8. Teun

    Dan is het ook niet zo heel verrassend meer dat Patricia 10 april meedoet bij Ik hou van Holland.

      /   Reply  / 
  9. Daan

    He, daar gaat mijn ritueel van Boulevard kijken tijdens de maaltijd. Deze vreselijk goedkope vrouw hoef ik echt niet zien. Werkelijk een onbegrijpelijke actie van RTL om dit te doen. Echte sterren als Ron, Andre en Henny moesten weg vanwege hun leeftijd en zetten ze wel zo’n verlopen oude vrouw op de zender. Stom stom stom.

      /   Reply  / 
  10. Rick Bosveld

    ze is maar een vaste vervanger die zie je wss 5 a 10 weken in het jaar!! en misschien wel minder, omdat ze zelf ook veel te doen heeft en dan krijg je bridget of eric weer! stelletje zeurzeikers!!

      /   Reply  / 
    1. Ariane

      Maar waar heeft ze het dan verder allemaal zo verschrikkelijk druk mee behalve het aan het werk houden van Wilma Nanninga? Volgens mij heeft ze ergens in de jaren 80 haar laatste plaat gemaakt.
      Na het vertrek van Daphne Bunskoek zie ik vrijwel alleen maar oninteressante figuren bij Boulevard. Geef mij Bridget maar: ben niet echt een fan van haar programma’s maar het is wel een leuk mens met zelfspot en dat laatste is precies wat Paay mist.

        /   Reply  / 
  11. Jeroen

    Inderdaad, nóg een reden om Boulevard te schrappen uit mijn dagelijkse ritme…Echt hoe laag kun je zakken vraag ik mijzelf af!
    Ik vind haar 100x niks, ze is plat en ordinair… Patricia past nou wel echt bij SBS6 voor mijn gevoel!
    Maar mensen, zeg eens eerlijk… Is Patricia niet de beste vervanger voor Albert? Ook een beetje ordi, achterbaks, goedkoop etc…

      /   Reply  / 
  12. Sandra

    Ze kwam een aantal jaren geleden ook al van Boulevard af.

      /   Reply  / 
  13. Nick

    Naaah wat moet RTL met haar?? WTF!!

    Holland’s Got Talent..tja ik hou er niet van, maar misschien omdat er teveel SBS-saus overheen zat?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Bij Holland’s Got Talent zag je duidelijk het tekort aan budget. Leg het maar eens naast de Britse versie, mijlengroot verschil. Denk dat RTL daar wel iets moois van zou kunnen maken

        /   Reply  / 
      1. JB

        Bij de britse versie straalt de voorgeproduceerdheid ervan af. Werkelijk alles geeft je het gevoel dat het fake is. Dat had ik met HGT veel minder. Denk dat het bij RTL een elitair programma wordt, net als Idols en X-factor. Format leent zich namelijk niet voor schijnheilig gezellig meezingen met Ik Hou Van Holland of het eenvoudige Wat vindt NL.

          /   Reply  / 
  14. Hanneke

    Valt me toch weer tegen van RTL dit..

      /   Reply  / 
  15. m

    Als trouwe kijker van Boulevard vind ik dit verschrikkelijk , wat een afgang voor RTL om deze aandachtsjunk op te nemen.
    Voor mij geen Boulevard meer !!!!
    Hoe laag kun je gaan als programma

      /   Reply  / 
  16. Topmodel

    Als Paay af en toe haar gezicht bij BLVD laat zien heb ik er niet zo een moeite mee. Ze is een en al roddel en achterklap, dus ze past er wel bij. Ik ben zo blij dat ze geen jurylid meer is, want dat kan ze echt niet. De meest vreselijke zangers met leuke koppies laat ze er doorheen en goede zangeressen vallen hierdoor af. Heel misschien zal ik Popstars 3 nu wel volgen, al zouden ze mijninziens Maurice ook moeten lozen.

      /   Reply  / 
  17. joris

    zoals Beau niet bij SBS past, past Paay totaaaaaaaaal niet bij RTL. Hoe kunnen ze dit in godsnaam doen?? Zo lang ze maar niet in de xfactor jury terecht komt

      /   Reply  / 
  18. Den

    Wat moet Rtl ook met Hollands got talent in godsnaam???? Hebben ze al geen talentenjachten genoeg??

      /   Reply  / 
  19. Patrick

    Bij RTL Boulevard is ze misschien wel leuk, maar zolang ze maar niet een jury-lid gaat vervangen bij X-Factor..

      /   Reply  / 
  20. vinn

    OMG dit snap ik niet, doe dan Briget Maasland zij doet het echt heel leuk!!

    Wel leuk dat HGT naar rtl gaat hopelijk met: Patrcia, Eric en die man van het circus presentatie: Lieke van Lexmond & Gordon. of Nicolette & Carlo

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Zal inderdaad wel Nicolette van Dam worden ben ik bang.Zou mij niks verbazen als het presentatieduo Wendy van Dijk en Nicolette van Dam wordt (maar hoop zo van niet)

        /   Reply  / 
  21. Marjon van Holland

    Geweldig Leuk! Paay is fris, jong en adrem.En..recht door zee.
    Ze is hartstikke leuk om te zien. Dus waarom niet.
    Goed voor RTL; geen leeftijd discriminatie

      /   Reply  / 
  22. marje

    komen we dan nooit van dat ding af,heel erg,weer een programma waar niet meer naar te zien is,ik vraag me af,hebben we dan helemaal niets meer in te brengen,WIJ BETALEN ER TOCH VOOR,maar het is en blijft vriendjes politiek

      /   Reply  / 
  23. Piet Bosman

    Laat Patricia de funtie van die over sexte Giel beelen over nemen bij de X factor dan word het misschien aan trekkelijkervoor de normale kijkers

      /   Reply  / 
  24. gtstfites

    Alsjeblieft niet zij ik wil iemand anders

      /   Reply  / 
  25. Pingback: RTL heeft eigen soap voor Patricia Paay in gedachten | Zappen

  26. Zo

    Slechte zet van RTL…Ben je net een beetje van gordon los haal je weer een probleem binnen. De RTl kijker houd van dat familie gevoel en de ”oudere vrouwen willen zich met iemand kunnen identificeren. Nou met Paay kan dit echt niet…elke week zal er weer een rel zijn om niets en ongetwijfeld zullen mensen Paay-moe worden. En dit zal weer resulteren in lage kijkcijfers.

    En wat moet RTL nou weer met HGT? Bij SBS was het niks en RTL kan er ook weinig aan doen om het programma goed te maken. Ik zie HGT wel ergens op de woensdag middag of zaterdag rond 18.10 als kinderprogramma …zeg maar net als De mini playback show of geef nooit op. Gepresenteerd door Nicolet van dam en nog een jonge gozer aan haar zijde.

    Maar ff alle gekheid op een stokje…als rtl zijnde haal je toch iemand binnen die een boost kan geven aan de zender…waarom haal je dan Paay binnen. Kijk bij Boulevard zou ze niet misstaan maar dan moet ze niet achter de desk zitten…. nee dan moet zij het nieuws zijn….

    Overigens wel grappig dat die Galjaard over Beau zijn overstap zegt dat ie alleen voor het geld ging en dat die gast van SBS zegt dat paay alleen voor het geld gaat.

      /   Reply  / 
  27. Pingback: Gerard Joling ontdaan door overstap Patricia Paay | Zappen

  28. Doortje

    Kijk graag naar RTL Boulevard ,ben blij dat Gordon het niet meer doet.Renate Verbaan was wel geweldig.Maar als Patricia Paay het gaat doen kijk ik nooit meer,een vreselijk mens.Ze was toch zo gelukkig in Engeland,had ze beter kunnen blijven.Ik begrijp RTL echt niet.Een hele slechte zet,hopelijk gaat het niet door en zijn het loze kreten.

      /   Reply  / 
  29. Floor

    Geen RTL Boulevard meer kijken dus.
    En als ze ooit in de jury van XFactor komt te zitten, kijk ik ook niet meer

      /   Reply  / 
  30. Pingback: RTL brengt Holland’s Got Talent al in najaar op tv | Zappen

  31. Pingback: Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent | Zappen

  32. Pingback: SBS strikt Marc-Marie Huijbregts voor jury Popstars | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>