RTL heeft eigen soap voor Patricia Paay in gedachten

De handtekeningen zijn toch nog niet gezegd, maar we kunnen wel met zekerheid stellen dat Patricia Paay naar RTL overstapt. Gisteren kon Zappen.blog.nl al als eerste melden dat ze daar de vaste vervanger wordt van Albert Verlinde. Verder gaat het gerucht dat Holland’s Got Talent wordt overgenomen door RTL en Patricia daar jurylid wordt. Nu zou er ook een plan voor een real-life soap rondom Patricia liggen. Dat terwijl het leven van Patricia heden ten dage er al als een soap moet uitzien, zoveel camera’s als haar achtervolgen in de stad.

RTL lijkt daarmee de real-life soap te herontdekken. Niet zo heel lang geleden werd Wilma Nanninga gevolgd – met geen bijster hoge kijkcijfers – en morgen gaat de soap van Frans Duijts in première. Waarvan ik denk dat het dè grote verrassing van dit tv-seizoen zal blijken. Kijken naar een soap met Patricia daarentegen… geef mijn portie maar aan fikkie.

Zie ook:
- Gerard Joling ontdaan door overstap Patricia Paay
- ‘Allround’ Patricia Paay: Geen soap, wel datingshow
- Patricia Paay naar RTL Boulevard
- Soap Frans Duijts met twee maanden vertraging op tv

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “RTL heeft eigen soap voor Patricia Paay in gedachten

  1. Chris

    niet doen ! kijkt geen hond naar , patricia is uit !! heeft ze aan zichzelf te danken , ze gedraagd zich als een slet en nederland is haar spuugzat , het gaat er niet om dat ze oud is want ze ziet er lekkerder uit dan menig 30 of 40er dat moet ik haar nageven , helaas breekt haar gedrag al het mooie af , als jurylid funcioneert ze al helemaal niet , kun je niet zingen maar je bent een lekkere vent ga je automatisch door , kun je goed zingen maar bent niet haar smaak kig je er uit , dit noem ik niet jureren .
    patricia nog even en je hebt helemaal geen werk meer in nederland ,gedraag je als een echte vrouw en het mag rustig sexy zijn want dan zal het publiek je pas echt begeren .

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Ze is zeker geen Conny B of Angela G, maar een slet zou ik haar ook niet noemen. Ze is na jaren vrijgezel, dus dan date je weer om toch niet alleen over te blijven. Ik vind het wel veer totaal niet nodig om elk vriendje in de pers uit te meten. Ik zie haar liever in een realitysoap dan als jurylid. HGT met Paay als jurylid, zal ik dan ook niet volgen. Maar vind het sowieso een verademing om Geer niet in z’n onderbroek te zien of wederom een programma waarin het om aankomende talenten gaat, maar de presentatoren en juryleden meer te zien zijn.

        /   Reply  / 
  2. Sandra

    Nu Beau nog terug naar RTL, en dan komt het helemaal goed.
    Helaas ben ik bang dat Beau zijn contract tot volgende jaar zomer uitdiend en dan zal overstappen naar of RTL of de Vara.

      /   Reply  / 
  3. Bram

    pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    zitten we daar nu op te wachten ????????

      /   Reply  / 
  4. marg

    Zonde van het geld en de zendtijd , kijkt geen hond naar

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Mocht rtl met een real life soap komen kunnen ze het inderdaad de titel ZONDE VAN DE ZENDTIJD geven. Man man man hier zit je anno 2010 toch niet op te wachten.

        /   Reply  / 
  5. gtstfites

    Doe een real life soap met een goede presentator of acteur of zanger (net als Frans Duijts die a.s zondag begint)

      /   Reply  / 
  6. Ariane

    Die vrouw lijkt enerzijds massaal te worden uitgespuugd, maar ‘fout’ is ook weer leuk. Veel mensen zullen toch naar die soap gaan kijken om te lachen om Patries en haar over de top gedrag. En verder natuurlijk de overgebleven schare echte fans die ze nog overheeft uit de jaren 70 en 80.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>