Gordon toch aan de slag als Dr. Love voor RTL

Gordon gaat toch een programma maken waarin hij optreedt als mediator bij de liefde. In september kwam het plan voor deze Dr. Love al naar buiten, maar niet veel later gaf de allround-artiest aan zich liever te storten op zijn zangcarrière en muziekgerelateerde programma’s. Daar lijkt hij nu op teruggekomen, al sluit het nieuwe liefdesprogramma ook goed aan op zijn nieuwe boekje over de liefde.

Gordon vertelt in De Telegraaf vandaag: “Ik rijd in een ambulance met een groot hart door Nederland. Ik heb een psycholoog bij me of een seksuoloog, precies wat nodig is om een relatie te redden. Maar ik ga op verzoek ook liefdes beëindigen. Er zijn genoeg mensen die het moeilijk vinden met een relatie te stoppen. Zoiets is ook moeilijk. Ik ben ervaringsdeskundige. Ik ben mijn veertigste levensjaar gepasseerd en ik heb al zes relaties achter de rug.”

Hij vervolgt: “Je moet je voorstellen dat ik aanbel en dat de betrokkene een brief van zijn aanstaande ex krijgt die hij dan moet voorlezen. Ik sta meteen paraat om eerste hulp bij liefdesverdriet toe te passen. Onderschat niet wat een impact dat kan hebben. Maar wij zijn er met allerlei hulpverleners helemaal klaar voor. Het wordt best een serieus programma, ik wil mensen echt helpen. Ik denk trouwens dat vooral jonge mensen gebruik maken van de Ik maak het uit-rubriek. Mannen of vrouwen die jaren bij elkaar zijn, zullen mij eerder benaderen om als liefdesdokter op te treden. En ik doe natuurlijk ook liefdesaanzoeken, ik wil zelfs als weddingplanner aan de gang. We gaan in op alle aspecten van het mooiste gevoel wat er bestaat.”

In de krant wordt niet gesproken over een eerste uitzenddatum, al gok ik dat Dr. Love ingezet wordt in het najaar van RTL 4. Leuk dat hij toch weer programma’s gaat maken.

Zie ook:
- Ook Gordon werkt aan programma Dr. Love
- Gordon stopt voorlopig met televisie maken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon toch aan de slag als Dr. Love voor RTL

  1. oscar

    Kansloos
    Als dat boek faalt dan kijkt er niemand naar het programma
    En BNN komt binnekort al met iets identieks.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nog een nieuw programma voor Gordon? The Voice | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>