RTL met Oranje-special Ik Hou van Holland rond WK Voetbal

In juni 2010 komt er weer een thematische uitzending van het populaire RTL-spelletje. In aanloop naar het WK Voetbal maakt Talpa een speciale Ik Hou van Oranje, waarin allerlei oud-internationals aantreden.

Dat heeft John de Mol verteld op een seminar voor studenten van Fontys Hogeschool in Tilburg. Het is zeker niet de eerste keer dat er een special van Ik Hou van Holland wordt gemaakt; in oktober keken we naar Ik Hou van RTL (ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan) en zaterdag is er een Sinterklaas-special.

Talpa heeft met de formule goud in handen. Niet alleen scoort Ik Hou van Holland als een dolle op de zaterdagavond bij RTL 4, het format is ook aan verschillende buitenlandse partijen verkocht onder de naam I Love My Country.

Zie ook:
- Ushi & Dushi en Ik Hou van Holland scoren boven 2 miljoen
- Linda de Mol: Peter Heerschop hoef je niet te testen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “RTL met Oranje-special Ik Hou van Holland rond WK Voetbal

  1. el-g

    was gister in de supermarkt en las beetje nieuwe tv gidsen door en zag volgens mij in Totaal TV ?! (die de gids heeft van twee weken + alle buitenlandse zenders) dat volgende week zaterdag 12 december RTL dood leuk de uitzending van twee maanden geleden prime time herhaald. Klopt ook wel; er zouden 6 uitzendingen komen (4 gewone, RTL special en sinterklaas special)

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    het uitmelken is begonnen..
    Heb het altijd al een vreselijk programma gevonden met wel ontzettend leuke teamcaptains en presentatrice. jammer dat het voornamelijk RTlsterren zijn die ze uinodigen.
    Ik vind het een ontzettend slecht programma-idee, maar zolang er 2miljoen mensen naar kijken begrijp ik wel waarom RTL dit uitrekt :)

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      Ik moet toch zeggen dat het uitmelken wel mee valt. Het nieuwe seizoen bevat immers maar 6 nieuwe afleveringen, en ze hadden er meer kunnen maken, maar doen dat niet. Dit soort “Thema uitzendingen” passen prima binnen het concept en kan ik totaal geen uitmelking noemen.

        /   Reply  / 
      1. Cynneke

        Ja, maar die “Ik hou van Sinterklaas” en “Ik hou van RTL” en “Ik hou van Oranje” zoals we de laatste weken gehad hebben, zaterdagavond hebben en volgend jaar dus hebben, dát is uitmelken en hoeft voor mij écht niet!

          /   Reply  / 
  3. wk voetbal 2010

    Erg leuk om één van mijn favoriete spelprogramma’s te zien over ook nog eens één van mijn grootste hobby’s… Alles rondom Oranje.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Veel a-sterren in Ik Hou van Holland op donderdag | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>