RTL wil Studio Spaan tegen beperkt budget

Al een tijdje wordt er gesproken over een terugkeer van Studio Spaan op de Nederlandse televisie. Henk Spaan, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten zien het wel zitten om nieuwe afleveringen te maken van de persiflageshow, de grote vraag is alleen wie het gaat uitzenden. In Voetbal International geeft RTL aan best geïnteresseerd te zijn, maar dan wel tegen een schappelijke prijs.

Een persvoorlichter in het blad: “Wij vinden het een leuk programma, maar ons budget is minder groot dan dat van Nederland 3. We gaan kijken of het haalbaar is. We hebben het over een Nederlandse productie met cabaretiers, tekstschrijvers en uren visagie… Dan is er dus een forse sponsor nodig.”

Het is de bedoeling om van Studio Spaan nieuwe afleveringen op te nemen rondom het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Producent Endemol benadert nu meerdere zendgemachtigden. De Vara en digitaal kanaal Eredivisie Live haken in elk geval al af omdat er geen ruimte is in de uitzendschema’s.

Zie ook:
- RTL met Oranje-special Ik Hou van Holland rond WK Voetbal
- Voetbalvrouwen krijgt finale in bioscoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>