Voetbal International promoveert op maandag RTL 7

Voetbal International wordt op de maandag voortaan primetime uitgezonden, om 20.30 uur. De kijkcijfers van het praatprogramma zijn zo goed, dat Johan Derksen en Wilfred Genee dus eerder op de maandag mogen. Op vrijdag blijft het programma wel staan om 21.25 uur. Dat terwijl het weinig had gescheeld of het programma was enkele jaren terug verdwenen. Genee en Derksen moesten zelf op zoek naar sponsoren om het programma te bekostigen. Sinds dit seizoen is er weer publiek aanwezig bij de opnames.

Door de verschuiving van het tijdstip komt Voetbal International voortaan recht tegenover Holland Sport van de VPRO op Nederland 3 te staan.

Zie ook:
- Voetbal International terug met echt decor
- RTL wil Studio Spaan tegen beperkt budget

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Voetbal International promoveert op maandag RTL 7

  1. Timon

    Snap niet waarom dit moet promoveren en ik zie dit als degradatie.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Geweldig programma wat ik echt niet wil missen. Ik vind het persoonlijk ook een degradatie wat een talkshow wat later op de avond kijkt wat beter weg. Komt bij dat ik Holland sport nu moet laten schieten. Vond het wel een leuke combi de laatste jaren.

      /   Reply  / 
  3. Fred

    Johan Derksen is er in ieder geval ook niet blij mee, lees z’n column maar op VI. Dus promotie… eerder irritante verschuiving. Nu idd gelijk met Holland Sport, daar kan toch niemand blij mee zijn?

      /   Reply  / 
  4. Sven van der Mann

    Ik vind dit het leukste voetbalprogramma op tv. Er gebeurd altijd wel wat, dat gekibbel onderling is gewoon leuk. Ook omdat het echt is. Laten we wel eerlijk zijn, zo gaat dat ook onder andere mannen wanneer het om voetbal gaat.

      /   Reply  / 
  5. C Snoek

    Waardeloze tijd, een voetbal praatprogramma om 21:30 uur is prima. Hiermee gaat VI kijkers verliezen, zonde hoor!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>