Toch doorstart Voetbal Insite

RTL komt toch weer met een discussieprogramma over voetbal. Het  programma Voetbal Insite maakt een doorstart onder de naam Voetbal International. Vanaf maandag 29 september is het programma bij RTL 7 te zien, meldt Wilfred Genee bij Radio 538. "Met de nieuwe naam heb je meteen de sponsor te pakken."

Het team komt weer in vertrouwde samenstelling terug, al is de aanwezigheid van Willem van Hanegem nog onzeker. "Het geld is allemaal wat minder dan vroeger. Nu doet Willem het ook niet voor het geld maar voor de leuk. Hij is alleen een beetje boos zoals hij door RTL gebrieft is over de gang van zaken", aldus Genee.

Voetbal International komt niet meer uit een grote studio, maar wordt gemaakt vanuit het studiootje van RTL Boulevard. Deze bevindt zich naast de receptie van RTL en is amper 20 vierkante meter groot. "We hebben minder budget, het moet allemaal kleiner. In een grote studio heb je publiek, dan heb je en cameraman meer nodig en meer licht. Het scheelt zo tienduizend euro."

Edwin Evers belde ter plekke even met Van Hanegem. "Als ik voor het geld aan die tafel moest zitten, kwam ik van de honger om", aldus Van Hanegem. "Dan moet ik in dat studiootje van RTL Boulevard. Dan weet je al wat het gaat worden. Dan krijg ik allemaal vragen zoals die van Boulevard. Nou, daar heb ik niets mee."

Toch lijkt hij aan het einde van het gesprek om. Voetbal International is op maandagen te zien bij RTL.

Zie ook:
- Voetbal Insite niet terug in nieuw seizoen
- Toekomst Voetbal Insite onzeker

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Toch doorstart Voetbal Insite

  1. Jeffrey

    :D in de studio van RTL boulevard, wie verzint het? :D

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    vind Johan Derksen wel de verschrikkelijkse man van heel nederland

      /   Reply  / 
  3. Peter

    En waarom dan wel Tom20? is het omdat je niet zo goed om kan gaan met mensen die de waarheid spreken en je dit kenbaar maken….

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Goed nieuws! Hartstikke leuk dan maar zonder publiek.Programma is erg belangrijk voor rtl7.

      /   Reply  / 
  5. Sjon van der Roggelkamp

    Goeie zaak, de Snor is een van de meest vermakelijke mensen van de Nederlandse televisie. Heeft overal een mening over, maar heeft ook zeer veel zelfspot. Kun je van een hoop andere mensen op tv die zichzelf belangrijk vinden niet zeggen

      /   Reply  / 
  6. Wemis

    Inderdaad Sjon, Johan mag er wezen. Hij heeft wat mij betreft een excentriek karakter in de positieve zin van het woord!

      /   Reply  / 
  7. Ikke

    Edward van Erp ook

      /   Reply  / 
  8. Tommy

    Ik hoop wel dat ze niet exact hetzelfde licht/decor, iniedergeval moeten ze een tafel er neer zetten i.p.v het Boulevard Desk.

    We zullen maandag iniedergeval ouderwets genieten met Rene van der Gijp is het altijd onwijs lachen!

      /   Reply  / 
  9. Mart

    Inderdaad met Rene is het altijd lachen. Misschien juist geen tafel en gewoon de boulevard desk, is wel verfrissend waardoor je je onderscheid van studio voetbal. Gewoon korte items, soort boulevard vorm, en natuurlijk de vragen van de kijker zoals altijd.

      /   Reply  / 
  10. reinier

    Gisteren heb ik me me groen en geel geergerd aan de manier waarop Johan en Rene met elkaar omgaan over hun ego. Als je ruzie wil maken doe je dat buiten de uitzending.
    Dit is een belediging voor de kijker.
    Ontslaan die mannen, of vindt de sponsor dat niet goed.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Voetbal International mogelijk weg bij RTL | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>