Vanavond terugkeer Voetbal Insite euh… International

Het heeft even geduurd, maar Voetbal Insite keert vanavond terug op televisie. Weliswaar is er een nieuwe naam (Voetbal International), is de setting veel kleinschaliger en stikt het nu van de sponsors, de formule moet voor de trouwe kijker nog heel herkenbaar zijn.

Eigenlijk was het de bedoeling om op 15 september alweer te beginnen. Redactie en presentatoren hebben op eigen houtje genoeg sponsorkapitaal bij elkaar geharkt om de show voor RTL nagenoeg gratis aan te leveren, maar er waren wat problemen met het op tijd klaar hebben van de studio.

Voetbal International komt vanaf heden namelijk uit dezelfde studio als RTL Boulevard. Voor degenen die deze ruimte naast de balie van RTL Nederland nooit hebben gezien: een gemiddelde badkamer is nog groter. Het is dus even passen en meten in de studio, die elke werkdag door Albert Verlinde en zijn collega's in gebruik is.

Wilfred Genee, Johan Derksen (30 kilo afgevallen) en René van der Gijp hebben er in elk geval zin in. Elke week een uurtje bakkeleien over (goed) voetbal. Veel plezier!

Voetbal International, 21.30 uur, RTL 7

Zie ook:
- Toch doorstart Voetbal Insite
- Jan Joost van Gangelen blijft bij RTL

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Vanavond terugkeer Voetbal Insite euh… International

  1. Bouwe

    Euh, Willem doet niet meer mee. Is nu van der Geijp geworden.

      /   Reply  / 
  2. Tommy

    @ Bouwe.
    Is toch ook veel beter!

      /   Reply  / 
  3. Mart

    Inderdaad met Rene is het alleen maar leuker.Willem was het programma juist aan het vertragen met z’n geouwehoer. Stiltes die steeds vielen kwam ook door willem. Ga vanavond weer kijken, geweldig programma. Denk dat zelfs de niet voetballiefhebber van dit programma kan genieten zit ook veel humor in.

      /   Reply  / 
  4. Valpa

    kan me herinneren dat er ooit eerder iets met voetbal vanuit die studio werd gedaan. gewoon alle lampen van oranje/zwart naar groen/blauw

      /   Reply  / 
  5. George

    Mijnheer Knevel, hoorde ik u zeggen dat Rinus Bennaars in de bewuste wedstrijd in Lissabon scoorde? Zo ja, dan is dit een foutje. Feyenoord verloor met 3-1 en de goal kwam van Frans Bouwmeester. Ik weet het nog goed, ik zat nl.
    in het stadion de LUZ.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>