Hoogzomer en vanavond toch al Eredivisie voetbal op tv

Wie op de kalender kijkt, ziet dat het hoogzomer is. Wie uit het raam kijkt zal dat in twijfel durven te brengen, feit is dat de Nederlandse clubs zich doorgaans nog niet warmlopen voor het nieuwe voetbalseizoen. Maar dit weekend wel, want vanavond wordt de eerste wedstrijd uit de Eredivisie gestreden. Heerenveen neemt het op tegen Roda JC, de NOS is er natuurlijk als de kippen bij met het Sportjournaal.

Om 20.45 uur klinkt het startschot en dat betekent dat de teams net klaar moeten zijn als het Sportjournaal om 22.30 uur begint op Nederland 3. Het hele weekend is er verder volop Eredivisie voetbal, zondag dus alweer ouderwets het bord op schoot. Of de tv bij de barbecue (als de weergoden ons gunstig zijn gezind.

Dat het Eredivisie voetbal zo vroeg op gang wordt gebracht heeft alles te maken met het WK Voetbal volgend jaar zomer. De competitie moet dan tijdig zijn voltrokken om een volwaardig Oranje elftal naar Zuid-Afrika te sturen.

Sportjournaal, 22.30 uur, NOS (Nederland 3)

Zie ook:
- Eyeworks raakt Eredivisie Voetbal definitief kwijt
- NOS biedt niet meer op voetbal, RTL haalt UEFA League binnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoogzomer en vanavond toch al Eredivisie voetbal op tv

  1. Sander

    Dit weekend kun je gratis eredivisie voetbal kijken als Digitenne klant. Een heel klein doekje voor het bloeden omdat de abonnementskosten (weer) omhoog gaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>