Albert Verlinde gepolst voor jury Holland’s Got Talent

De kans is zeer reëel dat naast Patricia Paay ook Albert Verlinde zitting neemt in de jury van Holland’s Got Talent. In De Telegraaf zegt hij gepolst te zijn door RTL en producent Blue Circle. “Het klopt dat erover gepraat wordt. En ik moet zeggen dat ik er niet onwelwillend tegenover sta. Ik vond jurylid zijn in My name is Michael heel aantrekkelijk. Het is verder allemaal een kwestie van agenda’s. Ik doe Boulevard 220 keer per jaar en ik doe mijn deel in ons theaterbedrijf V & V. Het moet er wel bij kunnen.” De krant noemt ook Jacques d’Ancona als potentieel jurylid.

Hoewel nergens staat dat hij officieel is benaderd, zou zijn naam wel rondzingen volgens De Telegraaf. Jacques: “Men was bang dat ik te veel aan Henny Huisman zou doen denken. Holland’s Got Talent moest zichzelf als show nog bewijzen. Maar nu is het programma bij RTL en zijn die barrières weggenomen. Ik hoop dat ze me bellen.”

Over zijn eigen deskundigheid zegt hij: “Ik was nooit bang te zeggen waar het op stond. Dat heb ik van mijn leermeester Joop van den Ende overgenomen. Hij raadde me aan altijd gefundeerd maar helder kritiek te geven. Ik bleef dicht bij mijn vakkennis. Dan trap je mensen ook niet echt op hun hart. Ik heb het zelfs meegemaakt dat kandidaten achteraf belden. Zo van: ’meneer d’Ancona eindelijk heb ik de waarheid gehoord. Ik ben met zingen gestopt’. Dat geeft me nog steeds bevrediging.”

Jacques d’Ancona in de jury, dat zou ik nou leuk vinden. Ik was altijd erg fan van hem bij de Soundmixshow, voornamelijk omdat hij de enige was die durfde te zeggen hoe er nu echt is gepresteerd. En hij brengt een schat aan theaterervaring mee. Albert Verlinde heeft dat als musicalproducent natuurlijk ook, ik vind hem alleen goed tot zijn recht komen als deskundige bij RTL Boulevard. In Let’s Dance en My Name Is Michael vond ik hem niet leuk om te zien als jurylid.

Zie ook:
- Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent
- RTL brengt Holland’s Got Talent al in najaar op tv
- Patricia Paay naar RTL Boulevard
- SBS niet terug met Got Talent, wel nieuw amusement

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Albert Verlinde gepolst voor jury Holland’s Got Talent

  1. Martijn

    Jacques d’Ancona zou inderdaad zeer verrassend zijn, maar wel leuk!
    Anders hebben ze ook nog Marianne van Wijnkoop, dus Albert vind ik niet zo geschikt.

      /   Reply  / 
  2. P@trick

    Ik zeg ook….MArianne van wijnkoop!!

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      Ja Marianne van Wijnkoop zou leuk zijn!!

        /   Reply  / 
  3. maria

    Albert Verlinde zien we al genoeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>