Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent

De nieuwe presentator van Holland’s Got Talent wordt… Robert ten Brink. Dat heeft het RTL-gezicht zojuist verteld in RTL Boulevard. Ook heeft Patricia Paay bevestigd dat ze in de jury plaatsneemt. Daarmee is haar transfer naar RTL eindelijk bekrachtigd. Vanaf september komt RTL 4 met Holland’s Got Talent, dat een anders dan andere talentenjacht moet worden.

Robert vertelt in RTL Boulevard: “Ik ben een redelijke fan geworden van het genre talentenjacht sinds mijn dochter heeft meegedaan aan Popstars. Toen kreeg ik een kijkje achter de schermen. Ik weet hoe verschrikkelijk het is voor die kandidaten, nu kan ik me dus goed inleven.”

Ten Brink heeft de Amerikaanse en Britse versie van Got Talent bekeken en is diep onder de indruk. Brittain’s Got Talent bracht onder andere Paul Potts en Susan Boyle voort. “Het is daar zo gigantisch. Laten we hopen dat het hier een beetje op afstraalt. Ik ben er van overtuigd dat er in Nederland verborgen operatalent is. Of circusartiesten die nog niet ontdekt zijn.”

Holland’s Got Talent was eerder bij SBS 6 te zien. Het eerste seizoen was een groot succes, maar de tweede serie legde het duidelijk af tegen X Factor, waar Lisa Loïs uiteindelijk won. Bij SBS 6 presenteerde Gerard Joling, terwijl Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday in de jury zaten. “De echte Gerardiaanse gevatheid, dat pats boem er bovenop, dat heb ik niet. Dat wordt toch een Robert ten Brinkje.”

Ik moet zeggen: verrassende keuze om Robert te vragen voor deze tv-show. Het is lang geleden dat hij groot amusement vanuit de studio heeft gedaan. Het zal even wennen zijn, maar volgens mij kan hij dit wel eens heel goed gaan doen.

Zie ook:
- RTL brengt Holland’s Got Talent al in najaar op tv
- RTL heeft eigen soap voor Patricia Paay in gedachten
- Patricia Paay naar RTL Boulevard
- SBS niet terug met Got Talent, wel nieuw amusement

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent

  1. Bas

    ben benieuwd, op SBS vond ik HGT nogal brak en lomp..

      /   Reply  / 
  2. Sabrina

    Hoe kan HGT nou nog vernieuwender worden? Het programma wordt niet anders als het nu op RTL wordt uitgezonden…t blijft stiekem toch weer de zoveelste uitgekauwde hap…

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Leuk voor Robert, maar ik ben van mening dat dit soort show gepresenteerd moeten worden door een duo. Ik had nog iemand naast Robert gezet.Lieke van Lexmond bijvoorbeeld

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Neem aan dat ze dit dan op de vrijdagavond zetten tegenover popstars.Ik zie wel een leuke vrijdagavond voor me als de liveshows van HGT beginnen.
    20.30 HGT
    22.00 Flodder ( nieuwe reeks)
    22.30 Uitslag HGT
    En dan de zaterdag met:
    20.00 Benidorm bastards
    20.30 IHVH
    22.00 Wat vindt nederland

      /   Reply  / 
  5. Joran

    Het zou leuk zijn als ze het een keer anders doen qua liveshow, op een manier zoals op Rock Nation toen bij RTL 5, een soort docu / reportage achtige zoektocht naar nederlands talent, en dan 1 liveshow waar mensen kunnen stemmen.

      /   Reply  / 
  6. m

    Maar Paay haalt dit programma toch naar beneden

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Wat een vreemde keuze, had liever Lieke van Lexmond het met Gordon zien doen

      /   Reply  / 
  8. Zo

    sbs gaat niet stijgen in kijkers maar rtl gaat wel dalen. Ik keek al niet naar HGT toen het bij sbs zat….waarom zou ik het bij rtl wel kijken?

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Omdat rtl er sowieso!! er een mooiere show van gaat maken!
      Dat weet ik 1000% zeker!

        /   Reply  / 
      1. Zo

        maar hoe anders wilt rtl het maken als je en het zelfde format hebt en paay?

          /   Reply  / 
  9. LUUK

    en waarom zeggen we nou niet dat rtl zit te jatten van andere zenders was het andersom geweest, dan zouden we allemaal wel lullen

      /   Reply  / 
    1. Rein

      Nou ik zie wel een verschil tussen een programma overnemen, en een programmaconcept “jatten” en er vervolgens een eigen programma van maken… het laatste is wat SBS wel eens doet, het eerste wat RTL in dit geval gedaan heeft.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>