Finale Popstars met Wesley, Joshua, Kim en Kristel

De finale van Popstars komt steeds dichterbij. Vrijdagavond was de halve finale van de talentenjacht te zien en daarin werd bekend welke vier kandidaten doorgaan naar de finale. Dewi en Bart zitten daar niet bij, want zij kregen de minste stemmen van het publiek. Dat betekent dat Wesley, Joshua, Kim en Kristel volgende week strijden om de titel ‘Popstar 2010′. Als solisten.

Tijdens de halve finale maakte de juryleden Henk-Jan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen bekend op zoek te zijn naar een solist.  Het drietal is van mening dat de overgebleven kandidaten als solist de grootste kans op succes hebben.

De halve finale van Popstars trok vrijdag 1.655.000 kijkers. De resultshow later op de avond werd door 1.763.000 mensen bekeken. Met deze cijfers (SKO) zijn de twee Popstars-uitzendingen op het Journaal van 20:00 uur na de best bekeken programma’s van 22 januari.

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “Finale Popstars met Wesley, Joshua, Kim en Kristel

  1. Laura

    Wesley, Joshua & Kim zijn de beste!! Geen twijfel over mogelijk!! Een van de drie moet winnen en Kristel kan wel goed zingen maar ze mist iets..
    Ik vond Kristel gister een beetje tegenvallen. Kim vond ik zoals gewoonlijk weer goed presteren net zoals Wesley. En Joshua heeft gister echt lekker gezongen en gedanst. (They don’t care about us is mn lievelingsnummer!) Ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Haasje

    Het is toch niet waar, de finale is in het zicht!! Wat een gebed zonder end is dit programma!

      /   Reply  / 
  3. Nicky

    Mijn favourieten zijn Kim en Wesley vanaf het begin al ik hoop eerlijk gezegd dat Wesley gaat winnen omdat Nederland het ook een x leuk vind dat er een man wint of niet en ik vind Wesley heeel mooi zingen maar Kim is ook steen en steengoed ik vind het moeilijk kiezen kan niet echt kiezen haha!

      /   Reply  / 
  4. markus

    Zal wel Wesley worden. Zingt altijd nederlandstalig en dat past het best bij het SBSpubliek.

      /   Reply  / 
  5. Tim

    Het is zo duidelijk dat Wesley gaat winnen en Kim tweede wordt.

      /   Reply  / 
  6. leila

    Dat Joshua er nog steeds in zit is een compleet raadsel. Die arme ziel kan echt niet zingen. En hij heeft geen “kloten” op de buhne. Kristel heeft een geweldige stem maar niet de “looks”. Kim kan goed zingen, is heel “allround” maar komt niet verder dan de tweede rij. Het zal Wesley wel worden. Hij kan zingen en komt goed over. Alleen jammer dat het weer zo’n volkszanger is. Nou ja, dat hele popstars is vermaak voor het volk.

      /   Reply  / 
  7. Jeroen65

    Het kan aan mij liggen hoor, maar ben ik de enige die denkt dat het ‘Mystery Popstar’ gebeuren doorgestoken kaart was? Net voor de finale alle Mystery Popstars eruit. Zijn ze er niet gewoon voor de show ingezet en voor het feit dat ze weer wat publiciteit hebben gekregen. Want als Dewi ECHT waardig had meegedaan, had ze de finale wat mij betreft zeker gehaald. Ik vind haar als enige Popstar-waardig. We hoeven geen nieuwe jan-smit en Engels kan Wesley niet zo goed. Kristel mist uitstraling en charisma op het podium en Kim valt totaal niet op en zie ik geen popstar zijn. Joshua is misschien niet de sterkste solist, maar na Dewi vind ik hem zeker het meest Popstar-waardig. Natuurlijk is mijn mening niet geheel terecht aangezien ik Popstars niet echt gevolgd heb. Heb alleen 2 liveshows meegekregen en wat filmpjes op internet gezien.

      /   Reply  / 
    1. SANDRA

      Wesley is geen 2de jan smid en dat wil hij ook niet hij is 10x beter.
      En ik word er zoooo moe van dat gezeur dat hij geen engels kan zingen. hij heeft genoeg engels gezongen en daarmee laten horen dat hij dat uitstekend kan.
      Het valt me op dat vaak mannen Wesley neerhalen wat ik erg kinderachtig vind.
      Joshua is een lieverd maar echt niet de beste hij zingt vaak vals en had er allang uit moeten liggen. echt jeroen kan wel merken dat je t niet heb gevolgd en er geen verstand van heb.

      Kistel heeft uitstraling zat ze spat van de tv af.

      Wat dewi betreft die heeft haar kans al gehad en is zeker goed maar nederland vind het gewoon niet eeerlijk, wat ze gelijk hebben.

        /   Reply  / 
  8. Stef

    Zo dat werd tijd die finale.. opgehoepeld :D

    Ik snap nog steeds niet dat mensen zich opgeven voor sbs programma’s.. Hun toekomst is daarmee vergooid..

    5 Februari: XFACTOR :D

    Yess.. laat het talent maar komen.. Mijn programmering is weer binnen om zo maar te zeggen.. Veel RTL :)

    - XFACTOR
    - TV KANTINE
    - VAN DER VORST ZIET STERREN
    - GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN..

      /   Reply  / 
    1. Tim20

      heb je ook een RTL4 poster boven je bed? :D

        /   Reply  / 
      1. Laila

        LOL! :D

          /   Reply  / 
  9. gerrit

    de zangers en zangeressen worden gedeeltelijk op hun zingen beoordeelt,minpunt van alles is dat door comercieel sms een of bellen de uit endelijke uitslag bekend en bepalend is…… dit vind ik niet klopen dewi is na mijn mening de enige die popstar had moeten winnen kwa zangtalent bedoel ik dan sms een en bellen telt in mij ogen niet

      /   Reply  / 
  10. vinn

    Wel toevallig Robin, Charlotte en nu Dewi voor de finale eruit.. terwijl Robin de beste man was en Dewi de beste vrouw. Een groot raadsel en erg jammer want hun verdiende het dit keer wel de finale te halen

      /   Reply  / 
  11. mark

    reactien op Vinn: ik geloof niet dat je veel vesrtand van zang hebt. allemaal konden ze leuk zingen (dewi het beste) maar de anderen zijn ECHT beter.

      /   Reply  / 
  12. ejk

    Robin de beste man? Misschien een keer bij de KNO arts langs om je oren na te kijken Vinn?

      /   Reply  / 
  13. Bart

    @mark: Dewi is gewoon het allerbeste. Heel raar dat ze nog niet is doorgebroken, maar dat gaat haar zeker lukken.Ze is echt een ster op het podium. Niet te vergelijken met de rest. En daarom is ze ook afgevallen. Nederland kiest voor de underdog. Joshus die het al weken slecht doet en nu een “aardig” optreden weggeeft. Maar een 10 geven is natuurlijk belachelijk. Wesley is super goed in zijn genre, maar ook niet meer dat dat. Je kunt het liedje van Wesley niet vergelijken met het moeilijke nummer wat Dewi moest doen. Ik vond trouwens dat iedereen een liedje kreeg wat bij hem of haar paste, behalve Dewi, die kreek een moeilijk onopvallend liedje.
    Nederland wil gewoon een leuk spontaan iemand die leuke meezingers doet. En daar is Wesley heek geschikt voor. Ik weet ook voor 100% zeker dat hij gaat winnen. En idd Charlotte en Robin waren zeker slechter dat diegenen die nu nog over zijn, alheb ik erg mijn twijfels over Joshua, die gaat het echt niet redden

      /   Reply  / 
  14. Nick

    Mysterypopstar was idd gewoon fake!

    Vind het sowieso een zwak programma dat ze pas in de halve finale bepalen wie/wat er gaat winnen. Maarja niet erg verrassend aangezien RED (toch??) niet goed scoort. RTL doet het wel goed met solisten dus willen ze ook die kant op..

      /   Reply  / 
  15. petra

    Helaas, de enige zangeres die alles mee heeft ligt eruit!!! Dank zij de jury…. HMMMMM doorgestoken kaart??? Joshua zong waanzinnig vals, maar krijgt 3 tienen. (Natuurlijk een 10 als je vals zingt is logisch!) Kim is een meisje van 23 met de looks van een 40 jarige huisvrouw. Kristel smoelt ook niet echt lekker op de buis (maar zingt wel leuk) Wesley is een kopie van Jan smith en die hebben we al in NL (1 is ook wel genoeg lijkt mij!) In ieder ander land (Amerika, Engeland) wint gewoon de beste ” popster” waarom kan dat niet in NL?? We kiezen met z’n allen voor de underdog of voor dat enorme volkse… (Wesley) maar goed als Wesley wint kan hij meedoen met het songfestival volgend jaar… (Dat geschreven wordt door frans bouwer!!)

      /   Reply  / 
  16. Gijs

    Alsof er echt stemmen geteld worden ;-) ! ‘t Is gewoon geld binnenhalen en voor de rest bepalen ze achter de schermen echt wel wie er gaat winnen, want ook na afloop willen ze cashen met de winnaar. Overduidelijk dat Wesley gaat winnen, die mag elke keer liedjes zingen die bij hem passen (NL-talig) en Kim tweede wordt. Rest is opvulling voor de finale. Joshua kan niet echt zingen of dansen (dat gehups vonden ze fantastisch omdat hij normaal NIET beweegt) en Kristel heeft niet de looks van een popsterretje. Dewi was het natuurlijk nooit geworden, want dat is een ex-idol deelneemster en een ex-RTL’er als winnar van een SBS show… dacht het niet. Tsja, en Bart kon overduidelijk niet zingen, zie hem wel presenteren ooit.

      /   Reply  / 
  17. Michel

    Publiek stemt nog steeds op hun favo en kijken minder naar talent. Zeer jammer van dewi absoluut 1 van de beste en erg profi. Joshua is wel duidelijk de slechtste. Mocht het volgend seizoen weer zo gaan haak ik af voor de finale mensen willen natuurlijk leuke mensen zien en mafkezen maar er moet ook eens naar kwaliteit worden gekeken.

      /   Reply  / 
  18. Miranda

    Jongens houd toch op over die Dewi. Ze heeft haar kans al gehad bij Idols. Toen is ze ook heel ver gekomen. Als ze echt zo geweldig is had ze dat hele Popstars niet nodig gehad en vindt ze nu alsnog een manier om door te breken…

    Degene die zei dat Robin goed kon zingen heeft idd geen smaak of ernstige gehoorklachten haha. Net als Bart moet hij het vooral van zijn looks hebben.

    Wie er ok wint, ik weet één ding zeker, volgend jaar kijk ik er niet meer naar want die jury is ook zo belabberd!

      /   Reply  / 
    1. SANDRA

      owwww miranda ik ben t zo met je eens, ik word ook niet goed dat gezeur over Dewi

        /   Reply  / 
  19. PINHEAD

    Goh op het begin van de show zei die spannend bedoelde stem: ’1,9 miljoen mensen zagen vorige week Charlotte afvallen’
    Terwijl dat helemaal niet waar is! Er keken ong. 1,5 miljoen mensen! SBS is echt overdreven! Net doen alsof je meer kijkers hebt en net doen alsog het de grootste familieshow allertijden is! Het wordt echt zwaar irritant! Ben blij als X-Factor op RTL weer begint daar doen ze teminste normaal!

    En ook ‘toevallig’ ja dat nu alle Mystery Popstars er ineens uit zijn voor de finale en dat ze vorige week overbleven met 3 jongens en 3 meiden en nu 2 jongens en 2 meiden naar de finale gaan! :@:S

      /   Reply  / 
  20. Miranda

    Dewi was helemaal niet zo geweldig vond ik! Dat geschreeuw van haar elke keer… en dan haar attitude, verschrikkelijk. Ze is echt niet zo leuk als ze lijkt.
    Ik hoop dat Wesley wint, hij heeft toch wel bewezen dat hij de stem en de look van een popster heeft. Toch vind ik Kim ook een onwijs leuke meid, mooie stem en is lekker gewoontjes, daar ontbreekt het bij sommige artiesten nog wel eens aan.

      /   Reply  / 
  21. Tanja

    Zo zie je maar dat iedereen een andere smaak en mening heeft en dat is maar goed ook.
    Vreemd dat er alleen over Dewi wordt gepraat terwijl Robin toch ook al eens heeft meegedaan. Tja
    Mijn mening: Dewi was de beste zangeres (technisch) of je ervan houdt is een tweede.
    Joshua verschrikkelijk hoe hij de vorige week het nummer van Michael Jackson zong (schandalig).
    Tja ik ben beniewd.

      /   Reply  / 
  22. Tanja

    heel jammer vind ik wel dat de kandidaten hun eigen nummer niet mogen kiezen, maar dat dat voor hun gedaan wordt.
    Dan krijg je zoals vorige week dat Kristel een nummer moet zingen dat helemaal niet bij haar past.
    Dat ligt dus niet aan Kristel maar aan de nummerkeuze.
    Dat kan iemand breken

      /   Reply  / 
  23. harry

    waarom hoeft wesly niet te dansen en zingt hij altijd een nummer waar je alleen stil bij hoeft te staan o ja hij kan zo goed lopen, wat een onzin dit doorgestoken kaart programa. hij kan mooi zingen maar de rode looper wordt wel voor hem uitgerold door de jury.dat is makelijk

      /   Reply  / 
  24. JazzWard

    Kim, ze zeggen steeds “er kan er maar één winnen” en dat mag dan wel gelden voor de belachelijke en opgeklopte “wedstrijd” die Popstars is, maar dit jaar waren er absoluut 2 winnaars!
    De cd van Wesley komt nu al uit, maar JOUW publiek zal naar JOU vragen en wel binnen de kortste tijd. Wacht maar even af…
    Ook Kristel horen we beslist weer gauw terug. Jullie zijn een TOP-trio; dat staat buiten kijf!

    Gefeliciteerd en graag tot heel gauw!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>